Lorenzo Esposito

Afwachtend maar wel snelle service

Van Daele

Het product werd aan een correcte prijs aangeboden en het pakket was zeer snel geleverd.

Enkel was de ligbank licht beschadigd. Er was namelijk een kleine scheur in de stof.

De Ruyter

Laatste keer slecht. Ik zou een roller krijgen nav €100,- bestelling en heb niets gekregen 👎🏿

Geachte heer de Ruijter,
Geachte heer de Ruijter,
Hartelijk dank voor uw feedback. De gratis goodies die wij regelmatig aanbieden, dienen bij het afrekenen aan het winkelmandje te worden toegevoegd om deze geleverd te krijgen. Kunt u ons een e-mail sturen via klantenservice@gorillasports.nl? Dan gaan wij even kijken wat hier mis is gegaan en hoe we dit voor u gaan oplossen.

Nick Zuijdervliet

Niet zo heel goed, DPD is mijn pakketje kwijt geraakt

Geachte heer Zuijdervliet,
Geachte heer Zuijdervliet,
Bedankt voor uw feedback. Wij zijn momenteel in overleg met de leverancier en wij hebben hen verzocht een nieuwe zending naar u op te sturen. Wij zullen contact met u opnemen wanneer wij meer informatie hebben.
Wat betreft de bezorging, sinds enkele dagen verzenden wij met PostNL. Wij verwachten dat dit meer duidelijkheid over de levering gaat geven. Hier heeft u op dit moment natuurlijk niet zo veel aan, maar ik laat u graag even weten dat de klachten worden gehoord.

Aatpt

Slecht

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. De laatste mailwisseling met u is op 5 juli geweest. U geeft aan dat u nog steeds onderdelen mist. Wij willen er uiteraard voor zorgen dat u alle bestelde artikelen zo snel mogelijk toegestuurd krijgt, echter hebben wij hier geen e-mail van ontvangen. Kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@gorillasports.nl? Dan zorgen wij dat het spoedig in orde wordt gemaakt.

Perfective

Prima, helaas niet alles binnen de aangegeven verzendtijd ontvangen door de postbezorger.

Geachte heer,
Bedacht voor uw feedback. Ik begrijp dat het vervelend is als u net een bestelling heeft geplaatst en u daarna een aanbieding krijgt. Helaas kunnen wij niet alle klanten op voorhand informeren over komende acties, waarvoor onze excuses. Wij nemen de feedback uiteraard mee.
Ik hoop dat u inmiddels alles heeft ontvangen en u veel plezier beleeft van uw bestelling.

(Bewerkt)

Uitermate teleurstellend!

ben

Spullen worden in verschillende leveringen over een tijdsspan van 3 dagen verstuurd. dit maakt het voor mij moeilijk om spullen in ontvangst te nemen. en zorgt er voor dat ik deze op een andere... Spullen worden in verschillende leveringen over een tijdsspan van 3 dagen verstuurd. dit maakt het voor mij moeilijk om spullen in ontvangst te nemen. en zorgt er voor dat ik deze op een andere datum weer op moet halen bij een lever punt. dit ervaarde ik als zeer vervelend.

Geachte heer Flinterman,
Geachte heer Flinterman,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat u dit als vervelend ervaart. Wij hebben hier meerdere klachten over gehad, daarom verzenden wij sinds enkele dagen met PostNL. Zij geven al vrij snel na verzending een verwachte leverdatum en -tijd aan.
Het zal zo blijven dat grotere bestellingen in meerdere zendingen verstuurd worden, maar dit zal wel minder verspreid zijn én met een verwachte leverdatum worden aangegeven. Ik hoop dat u alsnog veel plezier beleeft met uw bestelling!

rien rijnaars

Zeer tevreden !

Geachte heer / mevrouw,
Vriendelijk dank voor uw positieve beoordeling. Veel plezier met uw bestelling!

Rudi Gianto

Zeer tevreden

Geachte heer / mevrouw,
Vriendelijk dank voor uw positieve beoordeling. Veel plezier met uw bestelling!