Alle producten netjes ontvangen. Op de website stond vermeld dat het 3-4 werkdagen kom duren voor ik alles binnen heb, maar kreeg alles een dag later👍👍
Prima. Snelle reactie op email.
BodyWorld
Nog geen slechte ervaring met jullie gehad !!! Zeer tevreden 👍🏻
Nadine
Alles correct en vlot verlopen.
Abdul
Goed en niet te laat
Rob stuurman
Geachte héb vrijdag een bestelling binnen gehat met order nummer 801221877 Is niet kompleet 2 zwarte schijven van 10 kielo Zitten er niet bij .Heb vrijdag gebelt hier over Zouden...Geachte héb vrijdag een bestelling binnen gehat met order nummer 801221877 Is niet kompleet 2 zwarte schijven van 10 kielo Zitten er niet bij .Heb vrijdag gebelt hier over Zouden mij terug bellen is niet gebeurd. Ben berijkbaar naa half 5 of stuur een mailtje
Goede producten en klantenservice. Alleen wat onduidelijkheid door fout bij doorgeven wanneer levering komt. ( uiteindelijk 8 mailtjes gekregen waarvan meerdere met veel te veel track en...Goede producten en klantenservice. Alleen wat onduidelijkheid door fout bij doorgeven wanneer levering komt. ( uiteindelijk 8 mailtjes gekregen waarvan meerdere met veel te veel track en trace codes.. Denk wel 20 links door gekregen voor uiteindelijk 4 codes)
Uiteindelijk wel met klanten service opgelost.
Jay
Prima deal voor goede spullen
Lars
Prima, snelle en complete levering van veel en zware pakketten. Binnen 4a 5 dagen was alles binnen