Slecht bereikbaar, slechte verzending en nog geen pakket na 8 dagen.

Slecht bereikbaar, slechte verzending en nog geen pakket na 8 dagen.

In de revieuws heb ik achteraf gezien dat pakketjes soms niet aankomen maar direct naar een ophaal punt worden gebracht. Ik hoop dat het niet gaat gebeuren dus nog even afwachten.

Maar wel een goede actie.

Reactie GorillaSports:

Geachte heer / mevrouw,
Hartelijk dank voor uw bericht. Zoals aangegeven op de website kan het helaas zo zijn dat, wegens grote december drukte bij onze leverancier en onze bezorgpartners, uw bestelling een aantal dagen later aan komt dan normaal. Wanneer deze wordt verzonden zal de tracking automatisch naar u worden verzonden/actief worden.
Ik ga er van uit dat dit deze week zal gebeuren. Mocht dit niet het geval zijn hoor ik het graag.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
GorillaSports

Ik heb mijn pakket op 29 december besteld en het is nu nogsteeds in Duitsland.. Geen geweldige ervaring dus, gezien tegenwoordig de meeste grote winkels/sites een "voor 17:00 besteld, morgen in... Ik heb mijn pakket op 29 december besteld en het is nu nogsteeds in Duitsland.. Geen geweldige ervaring dus, gezien tegenwoordig de meeste grote winkels/sites een "voor 17:00 besteld, morgen in huis" policy hebben.

Reactie GorillaSports:

Geachte heer / mevrouw,
Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
GorillaSports

(Bewerkt)

Goede website. Veel artikelen.

Goede website alleen lang moeten wachten op het product

Linda

Goede prijs/kwaliteit verhouding,
ruim aanbod en snelle levering.

Snelle bestelmethode, langzame levering maar kan komen door de feestdagen,

Katelijne waver

Prachtig!!
Kwaliteit is top!! Service is geweldig!! Profuctomschrijving is 100% correct!!

Goed product maar de levering was erg omslachtig door 5 aparte pakketjes te sturen op verschillende momenten. Ook was de levering een week later dan de verwachte datum die op de site werd weergeven.

Jurgen Lahousse

Nog altijd niks ontvangen????

Brian Deproft

Goede producten. Prijs kwaliteit zeer dik inorde. Levering altijd mooi optijd, buiten mijn laatste aankoop .. ( verwacht dat dit met de feestdagen te maken heeft).
Enkel zoekfunctie zou beter...
Enkel zoekfunctie zou beter kunnen.