Karsten van Slooten

Mijn ervaring was niet goed. Kapotte spullen gekregen en dit is nog steeds niet afgewikkeld. Jullie klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en op mails wordt niet of traag gereageerd.

Reactie GorillaSports:

Beste heer van Slooten,
Beste heer van Slooten,
Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad met de levering van uw bestelling. Helaas komt het wel eens voor dat er tijdens transport artikelen beschadigen.
Wel zien we dat twee weken geleden een nieuw artikel is opgestuurd. Wij hopen dan ook dat dit nieuwe artikel naar wens is.
Onze excuses voor het ongemak!

Netjes en redelijk snel.
levering in 2 werkdagen
en zeker niet duur.

Prijs en productaanbod wat betreft optrekstangen is wat mij betreft goed te noemen. Echter de kwaliteit is slecht. Mijn optrekstang mistte een bevestigingsgat en een ander was op de verkeerde plek... Prijs en productaanbod wat betreft optrekstangen is wat mij betreft goed te noemen. Echter de kwaliteit is slecht. Mijn optrekstang mistte een bevestigingsgat en een ander was op de verkeerde plek geboord. Ook is er alleen service te verkrijgen via een ticket systeem op zich niks mis mee als dit ook zou werken Ik wacht nu al 5 dagen op een antwoord. Tevens wordt er ook beweert dat als ik nog een keer reageer op mijn ticket ik weer onderaan terecht kom van het lijstje tickets omdat men via de last in last out methode werkt en een extra bericht dan de complete ticket naar beneden verhuist. Belachelijk!

Margo Stokman

Dik tevreden. Al regelmatig wat toestellen besteld, en de levering was snel en goed. Mis je een onderdeeltje dan sturen ze het zo naar je toe, en de klantenservice is top! Laatst gebelt welke... Dik tevreden. Al regelmatig wat toestellen besteld, en de levering was snel en goed. Mis je een onderdeeltje dan sturen ze het zo naar je toe, en de klantenservice is top! Laatst gebelt welke schijven er op de lat pulley station konden, binnen 15 minuten een mail terug met de beschrijven welke schijven het beste waren, en dat waren niet de duurste. Ik ben dik tevreden. We zijn thuis nog niet helemaal klaar met onze fitness kamer, missen nog een aantal apparaten, en die gaan we zeer zeker bij gorillasport bestellen.

N.bruce

Snelle service maar 1 onderdeel klop t niet, ik had een email gestuurd en naar 3 dagen geen antwoord heb ik nog een email gestuurd en ook deze heb ik geen reactie, misschien is de klantenservice aan... Snelle service maar 1 onderdeel klop t niet, ik had een email gestuurd en naar 3 dagen geen antwoord heb ik nog een email gestuurd en ook deze heb ik geen reactie, misschien is de klantenservice aan herfst vakantie

De website is overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen is eenvoudig. Alleen mijn bestelling is niet helemaal goed aangekomen. Er mist één product en één product is verkeerd geleverd. Hierover ben... De website is overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen is eenvoudig. Alleen mijn bestelling is niet helemaal goed aangekomen. Er mist één product en één product is verkeerd geleverd. Hierover ben ik in contact met de klantenservice, maar de reactietijd van de klantenservice is behoorlijk lang.

Dik tyfus bedrijf dit, 2 tot 3 dagen bezorging tijd me reet. De bestelling duurde 3 weken door allemaal fouten van jullie! Nooit weer hier iets bestellen

GNTR

Spullen binnen 3 werkdagen geleverd en netjes ingepakt. Heel klein deukje ergens, waarschijnlijk door transport.

Goede keus aan artikelen, maar trage verzending en lange levertijd.

Reactie GorillaSports:

Beste,
Beste,
Hartelijk dank voor uw review. Wij streven er inderdaad naar om bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen te leveren. De levertermijn die wij aangeven is een verwachte levertijd. Wij zien dat wij uw order twee dagen na bestellen al verzonden hebben en dat de zending helaas een aantal dagen op het depot van de verzenddienst heeft vast gestaan. Wij zullen ons ongenoegen hierover uiten bij de verzender en bieden u onze excuses aan voor de vertraging. We hopen dat u wel blij bent met het bestelde product!
Met goede groet, Team Gorilla Sports