Geen problemen, wel wat langere levertijd dan andere sites (levertijd was wel goed aangegeven op de site, dus kwam niet als verrassing)
Hr Mike Clybouw
Degelijk materiaal voor thuis gebruik. Snelle levering. Top
Arjan Groenenberg
Groot assortiment! Goede levering!
frederic masi
Goei materiaal en goed op tijd geleverd
Tamara Klapwijk
Zeer slecht met de levering van dpd
bernardvoortman
Bestellen gaat soepel en betalen ook. levering had ik 1 dag eerder verwacht omdat zij aangeven ca 3 dagen en het waren er 4.. track en trace wel erg duidelijk zodra bezorger onderweg is kan je zelfs...Bestellen gaat soepel en betalen ook. levering had ik 1 dag eerder verwacht omdat zij aangeven ca 3 dagen en het waren er 4.. track en trace wel erg duidelijk zodra bezorger onderweg is kan je zelfs zien hoeveel stops nog te gaan. Pakket nog niet open kunnen maken ga ik vanavond doen.. Prima geregeld dus.
Vincent Louwe
Mooie prijs kwaliteit maar klantenservice reageert niet/nauwelijks binnen 48 uur.
steve pauwels
De bevestigings bout van de staaf van de gewichten komt los is niet meer vast te maken. Heb voor alle zekerheid hier duck tape moeten rond doen
Mike
Meer als een maand gewacht op mijn bestelling. Zou met drie dagen geleverd worden. Tot twee keer een mail gestuurd. Eerste keer zou het direct gestuurd worden. Een week later heeft de leverancier ze...Meer als een maand gewacht op mijn bestelling. Zou met drie dagen geleverd worden. Tot twee keer een mail gestuurd. Eerste keer zou het direct gestuurd worden. Een week later heeft de leverancier ze niet op voorraad. Ben in deze tijd totaal niet op de hoogte gehouden van de vorderingen. Jammer.