Snel en goed verzonden. Alles was goed verpakt. 1 puntje stuur de Track&Trace code sneller via e-mail steld de kopers gerust.
Adrie Kornelis
Bestelde halterbank snel geleverd. Duidelijke beschrijving in de verpakking en kwaliteit voor deze prijs boven verwachting.
Ruben
Goeie service, en de goedkoopste op t internet.
Denise Vdb
Overzichtelijke productenlijst met goede beschrijving van product. Vlotte levering en degelijk en netjes verpakt.
Roy B
Snelle en correcte levering
Martijn d.
Bestelling werd netjes binnen de afgesproken 3 dagen geleverd. Bestelde product 2 in 1 (bokszak met optrekrek) was gemakkelijk te bevestigen aan de muur, wel 1 schroef te ver doorgedraaid dus type...Bestelling werd netjes binnen de afgesproken 3 dagen geleverd. Bestelde product 2 in 1 (bokszak met optrekrek) was gemakkelijk te bevestigen aan de muur, wel 1 schroef te ver doorgedraaid dus type schroef bij gekocht bij een plaatselijke bouwmarkt. nu slechts enkele dagen het product gebruikt, bevalt prima (vooral het voor mij belangrijke spel element in het sporten lijkt goed te zijn ter motivatie om inderdaad te gaan trainen, leuke warming-up).
Yves
Bons produits (Kettlebelts) et livraison rapide :)
Piet
Producten die ik heb besteld zijn netjes en goed binnen gekomen ze werken ook goed. Het enige nadeel is dat de schroef dop aan de stangen soms wat makkelijk los draait waardoor de schijven mee...Producten die ik heb besteld zijn netjes en goed binnen gekomen ze werken ook goed. Het enige nadeel is dat de schroef dop aan de stangen soms wat makkelijk los draait waardoor de schijven mee draaien maar dit is geen heel groot probleem.
C. B.
Super service en mooie crosstrainer voor een mooi prijsje! Zeker een aanrader!
bjorn schoffelen
Snelle afhandeling overzichtelijke website al meerdere malen bestellingen geplaatst