Snelle en correcte verwerking en afwikkeling. Alles conform afspraak!
arjan morren
2 weken geleden wat besteld en betaald. Tot op heden nog niks geleverd gekregen en je krijgt ook geen respons op mailtjes die je naar de klantenservice stuurt en telefonisch zijn ze al helemaal niet...2 weken geleden wat besteld en betaald. Tot op heden nog niks geleverd gekregen en je krijgt ook geen respons op mailtjes die je naar de klantenservice stuurt en telefonisch zijn ze al helemaal niet te bereiken! Zeer zeer bedroevend zaken doen en slechte zaak om zo klanten te behandelen. Mijn advies is: bestel hier niks en kijk even verder bij een zaak die wel betrouwbaar is.
van Straaten
Dik tevreden over de communicatie, artikelen van goede kwaliteit. Altijd heel goed verpakt en snel bezorgd. Prijs/kwaliteit dik in orde. Website zeer overzichtelijk.
Roland Jans
Bestelling snel geleverd kwaliteit product zeer goed top !
RP
Snelle levering, product zoals beschreven. Erg tevreden.
mf
M'n bestelling is heel snel verstuurd en ontvangen ! Geen beschadigingen of ontbrekende moertjes ofzo ( wat ik kon lezen in enkele reacties van klanten ) , helemaal top! Het materiaal is van solide...M'n bestelling is heel snel verstuurd en ontvangen ! Geen beschadigingen of ontbrekende moertjes ofzo ( wat ik kon lezen in enkele reacties van klanten ) , helemaal top! Het materiaal is van solide kwaliteit voor de prijs , en is zeer geschikt om rustig thuis te trainen ( halterbank/squatrek en olympische halterset ) ik kan het iedereen aanbevelen om zijn of haar materiaal bij GorillaSports aan een gunstige prijs aan te schaffen ! En om te bewijzen dat ik het meen , ga ik morgen een tweede bestelling plaatsen ! :) groetjes
Sandra van Beek
Goed product, goede prijs en snel in huis
Sanders
Prima geleverd!! Het bedrijf houd goed contact met haar klanten over de staat van leveren en heeft uitgebreide product omschrijving. Daarbij levert het bedrijf DEGELIJKE sportgear ipv het TELLSELL...Prima geleverd!! Het bedrijf houd goed contact met haar klanten over de staat van leveren en heeft uitgebreide product omschrijving. Daarbij levert het bedrijf DEGELIJKE sportgear ipv het TELLSELL rommel. Tevreden klant!!
Bever
Optrekstang is prima, helemaal naar wens. De bijgeleverde bevestigingsbouten zijn echter waardeloos. Deze breken af nog voor ze helemaal tegen geschroefd zijn !
Ed Gordijn
In principe niets negatiefs over GorillaSports zelf. Wat mij wel tegenviel is de wijze van levering van een recente bestelling. op 15 januari plaatste ik een bestelling van 2 artikelen; halterstang...In principe niets negatiefs over GorillaSports zelf. Wat mij wel tegenviel is de wijze van levering van een recente bestelling. op 15 januari plaatste ik een bestelling van 2 artikelen; halterstang + een riem. Hierop kreeg ik netjes een bericht dat dit in verband met het gewicht in 3 pakketten geleverd zou worden. Volgens verwachting kreeg ik het 1e pakket (de halterschijven) geleverd op 18 januari....daarna werd het stil en kreeg ik op 22 januari het volgende pakketje (de riem) geleverd. Ik hoop dat de halterstang ook nog komt, dan kan ik eindelijk verder met trainen....!