Thibault Clevers

Snelle levering, vriendelijke duidelijke service. Jammergenoeg is er wel wat schade aan mijn toestel. Zoals schade aan de lak. Schade aan handgrepen.

Franco Tolaro

De items die ik bestelde waren duidelijk omschreven en met meerdere foto's geïllustreerd. De betaling ging feilloos zonder verrassingen en werd onmiddellijk bevestigd via mail. De levering, een... De items die ik bestelde waren duidelijk omschreven en met meerdere foto's geïllustreerd. De betaling ging feilloos zonder verrassingen en werd onmiddellijk bevestigd via mail. De levering, een drietal dagen, was volledig volgbaar met een trackingcode. Ik ben een tevreden klant.

jos

Duurde best lang voordat ik mijn bestelde producten had

Theo

Snel bezorgd, uitstekend product,zeer licht beschadigd.

Martijn

Goede overzichtelijke site. Bestelling verliep eenvoudig en soepel. Mooie aanbiedingen en producten snel geleverd.

Ronald

Alles goed geregeld website levering kwaliteit alles

G. Elbertse

Producten zijn keurig geleverd. Let wel, zoals ze zelf ook al aangeven, dat het mogelijk is dat bij meerdere producten deze niet tegelijk worden afgeleverd.

Ruben Kessels

Product verkeerd besteld. Na contact met de klanteservice overeen gekomen dit terug te sturen. Hierna niets meer van ze vernomen. Ze reageren niet op mail niet op facebook niet op twitter. Naar mijn... Product verkeerd besteld. Na contact met de klanteservice overeen gekomen dit terug te sturen. Hierna niets meer van ze vernomen. Ze reageren niet op mail niet op facebook niet op twitter. Naar mijn geld kan ik fluiten.

Albert Hanneman

Mooi toestel, snelle levering, goede prijs.

Ruben Kessels

Product besteld. Maar helaas niet het goede. Na contact met klantenservice overeen gekomen het product terug te sturen. Nadien taal noch teken, geen nieuw product, geen geld terug, niets. Telefoon... Product besteld. Maar helaas niet het goede. Na contact met klantenservice overeen gekomen het product terug te sturen. Nadien taal noch teken, geen nieuw product, geen geld terug, niets. Telefoon nemen ze niet op. Ze reageren niet op mail niet via messenger, zelfs niet op Twitter. Niets bestellen bij deze ballentent.