Okan Bulbul

Heb mijn adres perfect geschreven toch werd het fout door gegeven en het feit dat jullie geen telefoon nummer hebben en niet reageren op de mail .. het heeft me 60euro meer gekost omdat ik 30cent pm... Heb mijn adres perfect geschreven toch werd het fout door gegeven en het feit dat jullie geen telefoon nummer hebben en niet reageren op de mail .. het heeft me 60euro meer gekost omdat ik 30cent pm belde naar dpd en het 5 jaar duurde voordat ik iemand aan de lijn kreeg dankuwel mannen fijne nieuwjaarscadau geen fitniss toestel en 3dubbel gsm rekening eyyyty echt bedankt

Nicolas B

Goed product aan scherpe prijs. Levering correct en snel. Geen tegenvallers dus.

Maurice de Chateau

Bestelproces naar afspraak afgewikkeld, product viel wat tegen (veel groter dan verwacht), wat bij de beschrijving niet duidelijk was. Kwaliteit verder prima in orde.

Leonard Wijnbergen

Bedankt voor de snelle levering.

Guy Pauwels

Bestelling gedaan dik in orde en gene brol aanrader voor een zeer correcte prijs TOP

Raymond Bruijn

Snelle levering goed bedrijf!

Ries

Prima matrialen en snelle leveringen!

Huub Niessen

Mijn pakket is al een week geleden besteld en staat nog steeds op gegevens verzonden naar DPD. Bij mijn vorige bestelling heb ik over en weer moeten mailen omdat mijn producten beschadigd waren.... Mijn pakket is al een week geleden besteld en staat nog steeds op gegevens verzonden naar DPD. Bij mijn vorige bestelling heb ik over en weer moeten mailen omdat mijn producten beschadigd waren. Kort maar krachtig : k u t bedrijf

shiwen radjie

Mooie spullen.

Mike Haan

Snelle levering, en de spullen die jullie verkopen zijn top kwaliteit.