Op de foto staat wat anders dan dat er geleverd wordt. Ben zeker niet tevreden!
Werner Koppes
Het product is niet compleet geleverd en kunnen fitness apparaat niet gebruiken omdat er onderdelen ontbreken. Dit hebben we uiteraard direct gemeld aan de klantenservice maar worden al maanden niet...Het product is niet compleet geleverd en kunnen fitness apparaat niet gebruiken omdat er onderdelen ontbreken. Dit hebben we uiteraard direct gemeld aan de klantenservice maar worden al maanden niet correct geholpen. Er is geen opvolging op klachtafhandeling en we zijn ondertussen 4 maanden verder en nog steeds geen oplossing. Het vertrouwen is volledig weg en mijn kinderen zijn zwaar teleurgesteld aangezien ze deze zomer hebben gewerkt voor fitness apparatuur en ze voor honderden euro hebben geïnvesteerd in een stapel ijzer waar ze niets mee kunnen. Ik hoop nog steeds op een oplossing maar het is ondertussen 2018 en nog steeds geen passende oplossing.
Gj Slag
Dpd bezorging is erg slecht en hun site erg gebruikers onvriendelijk.
H.J.Brandenburg
Tijdens de kerstdagen alles besteld en ondanks de feestdagen alles in huis op 2 januari. De postbode was minder blij, die moest alles sjouwen(ruim 100kg aan spullen) :-)
Marleen Van den Brande
Beoordeling van het toestel is goed. Het transport daarentegen laat heel erg te wensen over! De doos was helemaal stuk met als gevolg dat er serieuze krassen staan op het toestel! dit vinden we heel...Beoordeling van het toestel is goed. Het transport daarentegen laat heel erg te wensen over! De doos was helemaal stuk met als gevolg dat er serieuze krassen staan op het toestel! dit vinden we heel erg voor de aankoop van een nieuw toestel. mvg Marleen Van den Brande
Alain Deceuninck
Kwaliteit voor een degelijke prijs en een vlugge levering!
Michel
Gewoon prima, product en levering zoals het hoort goed :)
Cor van der Valk
Slechte levering, nog steeds geen levering gekregen. Waarschijnlijk door de kerstdrukte?