Ca

Snelle levering en goed kwaliteit zeer tevreden

teun sangers

Goede service

Kirsten van der Veen

Wij hebben een squatrek met bank besteld. Super goede kwaliteit en voor een lage prijs! Ook snelle levering. Wij zijn fan!

David de Jong

Essentiële onderdelen werden pas een week later geleverd door een verkeerd sorteer proces. Support reageerde pas na een week op een verzoek bij desbetreffende bestelling en het geconstateerde euvel... Essentiële onderdelen werden pas een week later geleverd door een verkeerd sorteer proces. Support reageerde pas na een week op een verzoek bij desbetreffende bestelling en het geconstateerde euvel met de bestelling. Na het op de hoogte stellen van het retourneren, van het product, wordt er niet meer gereageerd door hun support, frappant. De oplossing van probleem valt of staat bij een goede afhandeling, die is bij gorillasports ver te zoeken. Inmiddels 10 januari en er is nog steeds niet gereageerd op meerdere support tickets. Tevens is het verschuldigde bedrag nog niet teruggestort.

melissa

Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had, ruime keuze. Gemakkelijk te bestellen + betalen. Zeer vlotte levering. Aanradertje

Ans Kloosterboer

Snelle levering. Product nog niet in gebruik genomen maar ziet er prima uit. Net de 'vlakke fitnetssbank'in elkaar gezet. Zeer veel speling tussen het middenstuk en de beide grondsteunen. Ga... Snelle levering. Product nog niet in gebruik genomen maar ziet er prima uit. Net de 'vlakke fitnetssbank'in elkaar gezet. Zeer veel speling tussen het middenstuk en de beide grondsteunen. Ga hierover een klacht indienen. Is op deze manier niet te gebruiken!

Daniela Golea

Delivery was fast, all complete. The bench seems solid and with many options. Recommended!

B. Edelenbos

Goed product, snel geleverd, goede prijs

Dhr. Jelle de Rijke

Zeer scherpe prijzen en snel verstuurd. De producten die ik heb besteld voldoen aan de kwaliteit die je mag verwachten voor het geld. Voor het squat rack betekent dat die prima is, maar niet... Zeer scherpe prijzen en snel verstuurd. De producten die ik heb besteld voldoen aan de kwaliteit die je mag verwachten voor het geld. Voor het squat rack betekent dat die prima is, maar niet geweldig in vergelijking tot duurdere racks. Dat gaat ook niet voor 100 euro. Heel tevreden en ik kijk uit tot de volgende bestelling!

Daphne van der Ende

Zeer slecht, Product defect ontvangen. Inmiddels 12 dagen verder en nog steeds geen reactie op mijn melding! Schandalig!