Producten altijd van goeie kwaliteit, snelle levering voor het gewicht van sommige bestellingen. Alleen een probleempje met DPD, kon gorillasports niet veel aan doen. Kortom, zal al mijn...Producten altijd van goeie kwaliteit, snelle levering voor het gewicht van sommige bestellingen. Alleen een probleempje met DPD, kon gorillasports niet veel aan doen. Kortom, zal al mijn toekomstige sportartikelen hier bestellen. Stijn
jan
Prima, snelle levering en voldoet aan de verwachting
Jessica De witte
Geen duidelijke track & trace.. Zit maar te wachten tot mijn bestelling binnenkomt
Corne Verstraaten
De koop was goed, alleen het toezenden was slecht, ze zouden een betere verzend firma kunnen nemen
mevr. M.I.. Blomjous
Zij hebben toch voor elkaar gekregen om toch op tijd voor de kerst te leveren. . Bedankt
Berry Grobbe
Bestelling gedaan welke in 3 dozen geleverd zou gaan worden. Inmiddels 2 dozen gehad maar de 3e doos is nog niet binnen. Beetje jammer. Ik hoop dat hij alsnog snel komt.
Alexander van Wingerde
Ik krijg een bezoek om beoordeling terwijl de zending nog niet eens binnen is. Het is kerst, dud bezorging heeft Bert de normale flie, maar het zou slim zijn om ook het verzoek om beoordeling Hoop...Ik krijg een bezoek om beoordeling terwijl de zending nog niet eens binnen is. Het is kerst, dud bezorging heeft Bert de normale flie, maar het zou slim zijn om ook het verzoek om beoordeling Hoop maar dat dat lukt, het enige distributie punt van de bezorgen is Berkel en rodenrijs, onbereikbaar.
Henk
Altijd prima.
Jarno
Goede snelle levering. Producten zijn zoals beschreven.