Deze kritiek heeft betrekking op de verzendwijze via DPD. Ik heb bij de bestelling bewust mijn kantooradres opgegeven omdat het pakket daar door de weeks dagelijks kan worden aangenomen. DPD is...Deze kritiek heeft betrekking op de verzendwijze via DPD. Ik heb bij de bestelling bewust mijn kantooradres opgegeven omdat het pakket daar door de weeks dagelijks kan worden aangenomen. DPD is daar tot drie keer toe s'avonds verschenen. Na de eerste keer had de chauffeur moeten weten dat het geen zin zou hebben om de volgende keer wederom s' avonds te bezorgen, temeer omdat de openingstijden op de deur waren kenbaar gemaakt. De tweede keer is men wederom s' avonds verschenen en is men onverrichter zaken teruggekeerd. Ik heb vervolgens met DPD gebeld en uitgelegd dat het om een verjaardagskado ging dat ik twee dagen later echt moest hebben. Ik heb het vorenstaande besproken en benadrukt dat er overdag moest worden bezorgd. U raadt het al.... opnieuw s'avonds geweest. Geen kado. Ik bestel niet meer online via gorillasport zolang zij gebruikt maakt van DPD.
Hans Sleper
Duidelijke communicatie via de mail. Pakket is goed te volgen en snel geleverd. . Prima bedrijf.
F. Janssen, Venray
Snelle en correcte levering!
Petra
Prima bedrijf. Product ontvangen zoals verwacht. Levering zoals aangegeven.
Erwin Doorn
Super beoordeling voor jullie! Alles overzichtelijk en duidelijk!
Andy Stegen
Faire prijzen en vlotte levering via dpd. Echte aanrader
anton van Beek
Snelle levering en materialen van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.
Marino ?ulo
5 sterren: Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.