Prima snelle levering! Alleen me kabel van de lat pulley is naar een paar dagen al kapot heb een foto gemaild maar nog geen antwoord gehad maar goed. Verder ben ik alleen maar positief over Gorilla...Prima snelle levering! Alleen me kabel van de lat pulley is naar een paar dagen al kapot heb een foto gemaild maar nog geen antwoord gehad maar goed. Verder ben ik alleen maar positief over Gorilla sports
Anne van Duijvenbode
Ik geef 5 sterren voor jullie alleen de levering geef ik 1 ster want ik ben 2x thuis geweest en 2x heb ik een mail gekregen dat ik niet thuis was en er lag niets in de brievenbus
suusvooys
Zeer slechte ervaring, service is vreselijk. Ik miste een onderdeel in mijn bestelling, wat kan gebeuren. Dat is geen probleem. Toen ik dat aangaf bij de klantenservice duurde het een week voordat...Zeer slechte ervaring, service is vreselijk. Ik miste een onderdeel in mijn bestelling, wat kan gebeuren. Dat is geen probleem. Toen ik dat aangaf bij de klantenservice duurde het een week voordat ik antwoord kreeg. Ik heb netjes doorgegeven (opnieuw) wat het probleem was en de gegevens die nodig waren verstrekt. Na 8 dagen had ik nog niets gehoord (we zijn nu dus twee weken verder) en nu moet ik zelf achter een reactie aan. Ik zal hier nooit meer iets bestellen en ik hoop dat ik mijn geld terug kan krijgen voor deze bestelling, maar dat is dus nog de reactie afwachten.... Ik raad deze webshop absoluut NIET aan.
Sebastiaan Kock
Snelle levering Site is duidelijk Materiaal is van goede kwaliteit Geen slechte ervaringen met Jullie gehad. Heb het al aanbevolen aan vrienden van me.
Mika
Zeer degelijk product. Scherpe prijs. Snelle levering!!!!!
Michael Van de Wiele
Correcte levering en kwaliteitsvol materiaal
adrie naaktgeboren
Kocht laatst een lat pulley , maar de stoel kan nog steeds niet op hoogte gesteld worden gorilla sport zou contact op nemen met de fabrikant ,maar nog steeds niets gehoord.
Houben
Ik heb al veel bij Gorillasports besteld, super webshop. Kwaliteit prijs verhouding is in orde. Een aanrader!
Stefan van Zwol
Levering van het product netjes en heel. Het product zelf prima om mee te beginnen. Gewoon goed en degelijk.