Al mijn bestellingen worden netjes geleverd en goed verpakt. Ik raad gorrilaSports zeker aan ??
Filip
Zeer goede en nette duidelijke service mbt je orderstatus en verzending. Snelle levering en goeie prijs kwaliteit verhouding
Nieuwenhuis
Snelle levering!
Hans Budding
Goed materiaal voor een betaalbare prijs met een snelle levering .
Rien
Zeer goede ervaringen snelle levering en je kunt perfect je bestelling volgen Top!!!!
g hobbelen
Redelijk snelle (3 dagen) en correcte levering
Het heeft een goede naam. Met goede producten. Ik ben zeer tevreden over de site en hoe je het aan kan kopen. De verzonden spullen worden goed geleverd. Hier valt ook Niks verkeerds over te...Het heeft een goede naam. Met goede producten. Ik ben zeer tevreden over de site en hoe je het aan kan kopen. De verzonden spullen worden goed geleverd. Hier valt ook Niks verkeerds over te zeggen. Als Ik nog wat nodig Heb kijk ik Graag even Naar de site of dat hier ook te halen is.
Mark
Snel geleverd, goeie kwaliteit en nergens anders voor een betere prijs gevonden. Gewoon top dus.
BRIAN Van der linde
Super goede kwaliteit voor het geld is. Alleen jammer geen reclame stickers van gorilla maar zeker weer bestelen binnenkort