Probleemloze bestelling. Vlotte levering en goede kwaliteit spullen voor een goede prijs.
Dick Veldhuisen
Prima ervaring met Gorilla Sport ik kreeg mijn bestelling na drie dagen compleet thuis afgeleverd. De artikelen zijn prima kwaliteit. Ik had een artikele waarvan het schroefdraad niet helemaal goed...Prima ervaring met Gorilla Sport ik kreeg mijn bestelling na drie dagen compleet thuis afgeleverd. De artikelen zijn prima kwaliteit. Ik had een artikele waarvan het schroefdraad niet helemaal goed was. Ik heb dit gemeld en twee dagen later kreeg ik kosteloos een nieuwe set. Kortom prima service en een mooie prijs
Joel
Ik ben erg tevreden over de snelle levering en de goed concurrerende prijzen~~
Snelle levering en wederom weer een goed product, ik ben fan van Gorilla Sport
P Kitzen
Correcte en snelle levering
Robin Teeler
Misschien handig om bij de bestelling/betalings gedeelte een kader te maken zodat mensen een aantekening kunnen maken. Zoals ik dat ook wilden doen bijv: graag op vrijdag leveren! Zou erg handig...Misschien handig om bij de bestelling/betalings gedeelte een kader te maken zodat mensen een aantekening kunnen maken. Zoals ik dat ook wilden doen bijv: graag op vrijdag leveren! Zou erg handig zijn!!!
pim
Prijs/kwaliteit is goed en een snelle levering! Reeds diverse malen iets aangekocht en telkens naar tevredenheid.