Gs

Prima producten met een goede prijs /kwaliteit verhouding.

Hans Thijssen

Goede service redelijke prijzen..zeer snelle levering en voor prive gebruik prima spullen

Harry Ros

Eerste bestelling gaat goed tweede bestelling twee weken onderweg nog niets ontvangen dus product weg centen weg.

sander

Heel snelle levering in België, maar doos was beschadigd en op de gewichten waren verschillen krassen te zien.

J.X. Sitters

Halterbank gekocht, 1e keer ontbraken de moeren en bouten om in elkaar te zetten en was hij beschadigd. 2e keer nieuwe onderdelen toegestuurd maar weer niet compleet. Zelf maar naar de hubo gegaan.... Halterbank gekocht, 1e keer ontbraken de moeren en bouten om in elkaar te zetten en was hij beschadigd. 2e keer nieuwe onderdelen toegestuurd maar weer niet compleet. Zelf maar naar de hubo gegaan. Slechte controle en service!

Martijn Sanders

Donderdag besteld dinsdag in huis. Moet ergens uit duitsland komen. Wel 30 kg in 1 keer geleverd?

Martin Mullens

Bestelling en levering perfect geregeld. Op een vraag aan klantenservice werd binnen een uur gereageerd, met een zinnig antwoord. Heel tevreden !

Noor

Product werd snel afgeleverd. sneller dan verwacht. klein punt: afgeleverde product was een klein beetje anders dan de foto op de site. ik kon dezelfde dag mijn bestelling ophalen nadat ik niet... Product werd snel afgeleverd. sneller dan verwacht. klein punt: afgeleverde product was een klein beetje anders dan de foto op de site. ik kon dezelfde dag mijn bestelling ophalen nadat ik niet thuis was bij de aflevering.

w.h scholtens

Goede spullen snelle levering top

Gertjan Hankamp

Prima alles netjes en op tijd geleverd.