Bob

Alles is netjes geleverd en ik heb al zin om te gaan trainen

FV

Dumbellset 30 kg Kunststof (25 mm) Het product was goed ennetjes verpakt en volledig. Alle gewichten apart in een plastic zakje. De bezorger was niet zo vriendelijk. Hij zei eigenlijk alleen maar... Dumbellset 30 kg Kunststof (25 mm) Het product was goed ennetjes verpakt en volledig. Alle gewichten apart in een plastic zakje. De bezorger was niet zo vriendelijk. Hij zei eigenlijk alleen maar hoi en doei. Niet zo persoonlijk. Maar verder is het product in orde en dat is het belangrijkste

Atletico Amsterdam

De bevestiging van de halterstang is snel na aanschaf losgegaan. Na melding en opsturen fotos nieuwe stang ontvangen. Netjes afgehandeld

Sander van Tuijl

Pull up bar met wandbevestiging besteld en geinstalleerd. Snel en zonder problemen bezorgt. Product is sterk en simpel te montere

Wouter

Snel, voordelig en betrouwbaar! + goede klantenservice.

Steffie van den Dries

Goede kwaliteit voor een goede prijs! Aanrader!

M.Ploeger

Er ontbreekt een klein onderdeeltje in mijn bestelling. (Maar wel een belangrijk onderdeeltje. ) Vervolgens stuur je daar een mail over en dan krijg je daar vervolgens een mail over terug dat je... Er ontbreekt een klein onderdeeltje in mijn bestelling. (Maar wel een belangrijk onderdeeltje. ) Vervolgens stuur je daar een mail over en dan krijg je daar vervolgens een mail over terug dat je zelf maar naar een bouwmarkt moet gaan om het onderdeel daar te kopen. Weliswaar krijg je dan wel het aankoop bedrag terug naar dat je de factuur hebt op gestuurd maar voorlopig moet je wel eerst zelf kosten gaan maken en er een hoop tijd in gaan steken sorry maar ik vindt dit geen service.

Dr greenthumb

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ik heb al veel duurdere fitnesstoestellen gekocht en die waren bijlange nog zo stevig niet als de toestellen van Gorillasports. THUMBS UP GORILLASPORTS!!!!!... Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ik heb al veel duurdere fitnesstoestellen gekocht en die waren bijlange nog zo stevig niet als de toestellen van Gorillasports. THUMBS UP GORILLASPORTS!!!!! Me happy

JP Wilde

Gemakkelijke afhandeling en zeer, zeer snelle levering.

Martien Krekels

Snelle levering én degelijk materiaal. Echt een aanrader