Product is goed en voldoet aan de verwachtingen. Snel geleverd. Echter niet via post NL maar via DHD parcel. DHD parcel komt maar 1 keer bij je langs. Dus als je niet thuis bent kun je je pakket...Product is goed en voldoet aan de verwachtingen. Snel geleverd. Echter niet via post NL maar via DHD parcel. DHD parcel komt maar 1 keer bij je langs. Dus als je niet thuis bent kun je je pakket ergens ophalen.
Wieger Bouwman
De bestelling (kettlebells van 12kg en 16kg) was snel binnen zonder schade. De verzending via DPD is ideaal vanwege het kleine tijdsvak van een uur.
M. Demeulenaere
Goede en snelle levering!
Tim Eeckhout
Al meerdere bestellinge geplaatst, telkens zeer tevreden en nog nooit problemen. Leveringen ook telkens vlot. Geleverde materiaal is ook telkens van deftige kwaliteit aan een goed prijs.
Han Wouters
Snelle en correcte levering, nooit problemen.
Buitenhuis
Een groot aanbod in artikelen wat heeft geresulteerd dat ik hier makkelijk kon slagen! Wanneer ik weer een fitness gerelateerd artikel zal kopen dan zal ik dat doen bij GorillaSports.
Ilona Van Summeren
Fijne service, snelle levering en goede kwaliteit producten!
Willem Moorthaemer
Prima geholpen
Ilona Van Summeren
Fijne service, snelle levering en goede kwaliteit producten!