Reinout

Niet perse positief of negatief

Niet van toepassing

Slecht

Robert

Slechte online-ervaring ooit

Matthijs

Bijzonder slecht. Wel betaald, geen producten of betaalbevestiging ontvangen en pas na een maand (!) een eerste reactie op mijn ticket. Telefonisch tussentijds ook volledig onbereikbaar. Nu nog... Bijzonder slecht. Wel betaald, geen producten of betaalbevestiging ontvangen en pas na een maand (!) een eerste reactie op mijn ticket. Telefonisch tussentijds ook volledig onbereikbaar. Nu nog altijd geen passende oplossing of tweede reactie op de ticket.
Op een nette eerste email na een bijzonder slechte ervaring die nog steeds niet afgehandeld is.

Adje

Wisselend, product prima maar communicatie slecht.

Rebecca

In principe prima. Heb helaas wel 3.5 week op mijn bestelling moeten wachten.

David

Gebrekkige communicatie en dienstverlening, incomplete en zwaar vertraagde levering. Ik wacht al sinds 20 maart en heb nog steeds niet mijn complete bestelling. Kortom, geen positieve punten. Ik ben... Gebrekkige communicatie en dienstverlening, incomplete en zwaar vertraagde levering. Ik wacht al sinds 20 maart en heb nog steeds niet mijn complete bestelling. Kortom, geen positieve punten. Ik ben zwaar ontevreden en ga ik hier nooit meer iets kopen.

Semih

Het was het lange wachten waard, super blij met mijn bestelling!