Tuinpark Ons Buiten

Prima drukwerk voor met een goede prijs en kwaliteitsverhouding. De levering ging snel en goed.
Alleen maar redenen om nog eens gebruik van te maken.

Goede website en duidelijk ook qua prijs.

Op dit moment geen tips.

Imke Wiemerink

Via onze fotograaf kwam ik op deze site terecht.
Via onze fotograaf kwam ik op deze site terecht.
Het is een goed en overzichtelijk site en de services is perfect. Ze konden zich alleen niet aan de levertijd houden, maar hoe dit is opgelost is prima! Een dag later had ik alles in huis!

Service op site

Communicatie onderderling en richting klant

Joli Star

Als zeer prettig en duidelijk

kort en bondig, maar vriendelijk mail contact

Hervormde Wijkgemeente Eben Haezerkerk

Uitstekende en snelle levering.
Ook een nadere vraag om een mogelijke optie werd spoedig en vakkundig beantwoord!

Snelheid en zelf kunnen samenstellen/uploaden van de bestelling

Geef in bestelproces de mogelijkheid aan om te kiezen voor een bepaald type kleur papier.

Stichting de Medemblikker Meelmolen

Flyer geprint voor een activiteit

Goed werk geleverd en op korte termijn geleverd (zondag besteld, dinsdag ontvangen)

Mijn ontwerpen waren niet geschikt voor het formaat wat ik aanvankelijk wou. Daar is goed mee omgegaan en is per mail aangegeven hoe het anders kon. Dit contact verliep prima en snel en leverde geen... Mijn ontwerpen waren niet geschikt voor het formaat wat ik aanvankelijk wou. Daar is goed mee omgegaan en is per mail aangegeven hoe het anders kon. Dit contact verliep prima en snel en leverde geen vertraging op naar mijn inzien.

Ronduit slecht.

Als een klant aangeeft niet tevreden te zijn over de kwaliteit van het drukwerk en laat zien dat het veel slechter is dan eerder drukwerk door andere drukkerij dan is het niet slim om te proberen de... Als een klant aangeeft niet tevreden te zijn over de kwaliteit van het drukwerk en laat zien dat het veel slechter is dan eerder drukwerk door andere drukkerij dan is het niet slim om te proberen de verantwoordelijkheid af te schuiven op "kleuren op het beeldscherm" of de aanlevering door klant. Deze drukkerij beveel ik bij niemand aan.

Reactie Goud PrintCenter:

Beste Ellen,
Beste Ellen,
Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze kwaliteit en service. In onze optiek hebben wij het door u aangeleverde bestand op de juiste wijze verwerkt en geprint. Maar wanneer we op de door u aangeleverde foto de beide flyers naast elkaar zien is het verschil in kleur wel erg groot. Het lastige hierin is wel dat het verschil tussen de ene printer en de andere printer in kleur wel heel groot kan zijn. Ik hoor graag van u op welke manier wij dit voor u op kunnen lossen.
Alexander Bot

A.P Knook

Uitstekende en klantvriendelijke website.
Het bestellen via internet was kinderlijk eenvoudig.
Uitstekende en klantvriendelijke website.
Het bestellen via internet was kinderlijk eenvoudig.
Bovendien een snelle levering en ook niet onbelangrijk, het drukwerk is scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit!

Scherp geprijsd en een uitstekende kwaliteit.

Marinus

Uitstekend advies, vlotte behandeling en afwerking

goedkoop en vlug

nee, is goed zo

ronald

Snelle afhandeling, mag nog iets verbeteren in aanleverspecs omschrijven.

snelheid van handelen

bestandsformaten en en/of aanleverspecificaties uitgebreider omschrijven. Wat is bijvoorbeeld het plano formaat van een kaart die gevouwen moet worden, of zijn daar meerdere varianten van? lever je... bestandsformaten en en/of aanleverspecificaties uitgebreider omschrijven. Wat is bijvoorbeeld het plano formaat van een kaart die gevouwen moet worden, of zijn daar meerdere varianten van? lever je per pagina aan of per spread, etc..