Joyce van der Helm

Ik ben zeer tevreden en raad 123drukkerij aan aan andere mensen

Goed prijsniveau en duidelijkheid over de kwaliteit - zeer snelle levering

De IJskast

Snelle levering, goed telefonisch bereikbaar voor informatie, maar niet alle prijzen altijd even duidelijk

Zijn er prijsverhogingen? Meer info over veranderingen in prijs.

9 A2 posters besteld. Blijkbaar verkeerde formaat in pdf aangeleverd. Kreeg een telefoon van de drukkerij en kon alsnog het juiste pdf bestand opsturen. Compliment voor deze service.

Denken mee! Zeer vlotte levering.

Geen.

Robert van Harten

Goed, zeer snelle leveringen: onze brochures werden de zelfde dag nog verzonden en hadden we een dag later in huis. Printkwaliteit was prima

Layla's Sieraden

Goede en snelle service.

Stephan

Uitstekend. Super snel, makkelijk, geen strenge aanlever eisen, goedkoop en zeer goede kwaliteit.

Goedkoop en snel. Ze hebben geen achterlijke aanlever eisen zoals andere drukkers met snijmarges, Hoge DPI etc. Een simpel pdf-je volstaat, zodat de gewone man zonder dure photoshop en... Goedkoop en snel. Ze hebben geen achterlijke aanlever eisen zoals andere drukkers met snijmarges, Hoge DPI etc. Een simpel pdf-je volstaat, zodat de gewone man zonder dure photoshop en designprogramma's ook terecht kan. Een A6 print heb ik in A5 aangeleverd en dit was geen probleem. Sterker nog, mijn pdf afbeelding bevatte een onbedoeld lelijk wit randje, maar dit is keurig weggesneden door deze drukker, Hulde!. De kwaliteit van het geleverde product was perfect.

Uitbreiding assortiment, meer formaten flyers.

Manon

Zeer positief

Levering was bijzonder snel!

Zeer behulpzaam bij vragen en service vooraf!

Mrs.X

Zeer vlotte afhandeling na de geplaatste bestelling. Bestellen is simpel en goedkoop.

Zeer snel geleverd.

Ik vond de afmetirng van de kaart te klein voor de geleverde enveloppe, dat maakt het erg goedkoop.

Chantal Vissers

Super goed

Super! Telefonisch goed uitleg. Boekjes precies wat ik wilde en ik had ze om 14:00 besteld volgende dag in huis! ! Echt super

sticker

Stickers besteld. Snele levertijd en lage kosten.
Wel jamer dat: telefoonisch onberijkbaar, ontwerp iets tegenvald en er onnodig verzend kosten wordt gerekend!

Levertijd was echt super!

Telefoonisch onberijkbaar.
Het ontwerp op de sticker had ik groter verwacht, er vald een rand omheen, deze informatie mis ik op de website.
Op verzend kosten had bespaard kunnen worden,...
Telefoonisch onberijkbaar.
Op verzend kosten had bespaard kunnen worden, jammer en raar dat je een stappeltje stickers in een grote doos krijgt terwijl die eigenlijk ook met de brievenbuspost had mee gekunt.

Reactie Goud PrintCenter:

Beste Stefan,
Beste Stefan,
Bedankt voor jouw reactie. Telefonisch onbereikbaar, officieel zijn wij bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Wij hebben recent wat problemen gehad met onze verbinding en het zou kunnen dat jij precies in die periode contact met ons gezocht hebt.
Wat het formaat van de sticker betreft, het door jou bestelde formaat en het door jou aangeleverde bestand kwam niet overeen. Vandaar uit hebben wij de vrijheid genomen om het aan te passen.
Verzenden zou in jouw geval ook met briefpost kunnen, alleen is onze ervaring dat briefpost minder betrouwbaar is, maar is ook niet door ons te traceren. Om deze reden kiezen wij altijd voor verzending d.m.v. een pakketje.
Alexander Bot
Drukkerij 123