GP Groot

Henk Kwakman

Tevreden

Geweldig geregeld

Reactie GP Groot:

Wat een mooie review en het cijfer dat u geeft voor onze diensten. Een goede communicatie en klantgerichtheid is een zeer belangrijk onderdeel binnen onze organisatie, dus altijd goed om te lezen... Wat een mooie review en het cijfer dat u geeft voor onze diensten. Een goede communicatie en klantgerichtheid is een zeer belangrijk onderdeel binnen onze organisatie, dus altijd goed om te lezen dat u als klant dat ook zo ervaart. Wij wensen u een fijne dag en horen u weer graag als we iets voor u kunnen betekenen in de toekomst.

Floris

Zoals eerder, super service

Reactie GP Groot:

Goedemiddag meneer Booij, hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en cijfer wat u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Altijd leuk om te horen/lezen dat alle dienstverlening weer... Goedemiddag meneer Booij, hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en cijfer wat u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Altijd leuk om te horen/lezen dat alle dienstverlening weer super is verlopen. Mochten wij in de toekomst nogmaals iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag van u. Een fijne dag gewenst!

Bert Lek

Grofvuil bak

Uw beoordeling:

Brengen en plaatsen was super het ophalen was wat minder online op vrijdag gezet kreeg donderdag laat verzet naar maandag kan gebeuren ik heb gebeld dat het wel in de ochtend moest omdat ik... Brengen en plaatsen was super het ophalen was wat minder online op vrijdag gezet kreeg donderdag laat verzet naar maandag kan gebeuren ik heb gebeld dat het wel in de ochtend moest omdat ik allemaal bouwmaterialen op maandag binnen kreeg dat zou geregeld worden komen ze op maandagmiddag 3 uur eens langs bouwmaterialen zijn verderop geplaatst en bedankt Gp groot

Reactie GP Groot:

Goedemorgen heer Lek, fijn het plaatsen van de container super ging. Ik probeerde je net nog even te bellen maar kreeg je helaas niet te pakken. Ik heb het nagevraagd en na onvoorziene... Goedemorgen heer Lek, fijn het plaatsen van de container super ging. Ik probeerde je net nog even te bellen maar kreeg je helaas niet te pakken. Ik heb het nagevraagd en na onvoorziene omstandigheden is de container wat later opgehaald dan afgesproken was, excuses hiervoor. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd bellen! Wij hopen u de volgende keer weer terug te zien in de webshop.

Ruben Maurits

Gewoon goed

Uw beoordeling:

Snel geleverd en ook snel weer opgehaald. Goede service

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie cijfer en de review die u heeft geschreven. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we u weer graag. Fijne dag gewenst, met vriendelijke groet... Bedankt voor uw mooie cijfer en de review die u heeft geschreven. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we u weer graag. Fijne dag gewenst, met vriendelijke groet Team Binnendienst GP Groot

Uw beoordeling:

Op afgesproken dag geleverd, ophalen had iets vertraging maar met goede communicatie 3 dagen later opgehaald. Vriendelijke mensen

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze diensten. Goed om te lezen nadat u gebeld heeft mijn collega direct heeft gehandeld. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat... Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze diensten. Goed om te lezen nadat u gebeld heeft mijn collega direct heeft gehandeld. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat bij GP Groot hoog in het vaandel, dus als er iets misgaat dan lossen we het graag snel op. Mocht u ons weer is nodig hebben in de toekomst dan horen we u weer graag.

Carin De Vreeze

Container huren

Uw beoordeling:

Goed advies op de site en per telefoon over de keuze en grote van het huren van een container. Precies binnen afgesproken tijd bezorgt en ook weer opgehaald

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review en het cijfer dat u ons geeft voor de dienstverlening. Voor GP Groot is het belangrijk dat wat we afspreken ook nakomen en daarbij is een goede communicatie een... Bedankt voor uw mooie review en het cijfer dat u ons geeft voor de dienstverlening. Voor GP Groot is het belangrijk dat wat we afspreken ook nakomen en daarbij is een goede communicatie een belangrijk onderdeel. Dus fijn om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren door u. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.

Remco De Wit

Bouwsloop bak

Uw beoordeling:

Nu 2 keer gebruik gemaakt van de bak. Volgens afspraak geleverd en opgehaald.

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat u al twee keer gebruik heeft gemaakt van onze containers en dat alles volgens afspraak is geleverd... Hartelijk dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat u al twee keer gebruik heeft gemaakt van onze containers en dat alles volgens afspraak is geleverd en opgehaald. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten consistent betrouwbare en efficiënte service te bieden, en het is geweldig om te zien dat we dit voor u hebben kunnen waarmaken. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Fijne dag gewenst.

Enrico De Pauli

Container gehuurd

Uw beoordeling:

Levering ging prima vriendelijke chauffeur kwam ook met goede tips ophalen ging ook zonder problemen

Reactie GP Groot:

Beste meneer de Pauli, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat de levering prima is verlopen en dat onze chauffeur vriendelijk was en goede tips gaf. Het is ook fijn om... Beste meneer de Pauli, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat de levering prima is verlopen en dat onze chauffeur vriendelijk was en goede tips gaf. Het is ook fijn om te weten dat het ophalen zonder problemen is gegaan. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!

Michel Fluri

Meer dan tevreden

Reactie GP Groot:

Goedemorgen meneer Fluri, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Graag tot ziens en een... Goedemorgen meneer Fluri, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst.

Dennes Wit

Uitstekende dienstverlening

Uw beoordeling:

Perfecte communicatie. Snelle service. En afspraak nagekomen. Top gegaan.

Reactie GP Groot:

Goedemorgen meneer Wit, Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze communicatie perfect vond, tevreden bent met onze snelle service en dat we onze... Goedemorgen meneer Wit, Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze communicatie perfect vond, tevreden bent met onze snelle service en dat we onze afspraken zijn nagekomen.Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat alles naar wens is verlopen. Prettige dag gewenst!