GP Groot

Ruud

Klant centraal

uitstekend

Reactie GP Groot:

Beste, Hartelijk dank voor uw review en uw positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service als uitstekend hebt ervaren. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten... Beste, Hartelijk dank voor uw review en uw positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service als uitstekend hebt ervaren. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat we hierin zijn geslaagd. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!

W Sikkens

Goede service voor een concurerende prijs

Uw beoordeling:

Goede service voor een concurerende prijs. Containers (1 voor tuingrond en 1 voor puin) werden netjes geplaatst en op de afgesproken dag weer opgehaald.

Reactie GP Groot:

Beste meneer Sikkens, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de service van GP Groot en onze concurrerende prijzen waardeert.
Het is geweldig...
Het is geweldig om te weten dat de containers voor tuingrond en puin netjes zijn geplaatst en op de afgesproken dag weer zijn opgehaald. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten altijd een betrouwbare en efficiënte service te bieden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Andre Praat

Top

Uw beoordeling:

Ik heb er weinig woorden voor op alle vlakken top

Reactie GP Groot:

Beste meneer Praat, Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn enorm blij om te horen dat u op alle vlakken zo tevreden bent met onze service. Uw lovende woorden betekenen veel voor ons.Bij... Beste meneer Praat, Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn enorm blij om te horen dat u op alle vlakken zo tevreden bent met onze service. Uw lovende woorden betekenen veel voor ons.Bij GP Groot doen we ons uiterste best om onze klanten een topervaring te bieden, en het is geweldig om te zien dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!

Marco Salm

Top

Uw beoordeling:

Ging prima optijd gebracht,optijd opgehaald 👍🏼

Reactie GP Groot:

Goedemorgen meneer Salm, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat alles prima is verlopen en dat de container op tijd werd gebracht en opgehaald. Graag tot ziens in onze... Goedemorgen meneer Salm, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat alles prima is verlopen en dat de container op tijd werd gebracht en opgehaald. Graag tot ziens in onze webshop!

Lody

Goed geregeld

Uw beoordeling:

Alles volgens afspraak. Gewicht van de afvalcontainer niet helemaal goed ingeschat waardoor er een zwaardere auto moest komen

Reactie GP Groot:

Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring met GP Groot. We zijn blij om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen.
We begrijpen dat het inschatten van het...
We begrijpen dat het inschatten van het gewicht van de afvalcontainer soms lastig kan zijn. We waarderen uw begrip en flexibiliteit toen er een zwaardere auto moest komen. Ons team doet altijd zijn best om dergelijke situaties snel en efficiënt op te lossen.
Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen of als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!

Jan Verbeek

Het duurt......

Uw beoordeling:

De tijd van halen van de bakken, duurde voor ons veel te lang. Ook op de afgesproken dag van halen werd dit toch een dag later.
De bakken hebben ruim een week gestaan. Mensen gaan er van alles...
De bakken hebben ruim een week gestaan. Mensen gaan er van alles in gooien.

Reactie GP Groot:

Beste heer Verbeek, Bedankt voor uw review. Ik probeerde u telefonisch te bereiken, maar dit is jammer genoeg niet gelukt, ik heb uw voicemail ingesproken, wellicht kunt u mij even terugbellen.... Beste heer Verbeek, Bedankt voor uw review. Ik probeerde u telefonisch te bereiken, maar dit is jammer genoeg niet gelukt, ik heb uw voicemail ingesproken, wellicht kunt u mij even terugbellen. Spijtig om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan. Een afzet container wordt geplaatst en op verzoek van de klant weer opgehaald. Het kan zijn dat door drukte het een dag langer heeft geduurd, maar normaliter geven we dat wel aan. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel bij GP Groot. Hele fijne dag gewenst, ik hoor graag van u en sorry voor het ongemak.

John Stokman

Prima prijs en snellen levering

Zeer goed

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw review en het geven van uw positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze service.
Als er in de toekomst nog iets is waar we u...

Frank Seijmonsbergen

Super service.

Uw beoordeling:

Zeer tevreden , de container op tijd gebracht . Ook dikke 10 voor de dames van de klantenservice.

Reactie GP Groot:

Beste meneer Seijmonsbergen, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het delen van uw positieve ervaring met GP Groot! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze... Beste meneer Seijmonsbergen, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het delen van uw positieve ervaring met GP Groot! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze service en dat de container op tijd is geleverd.
Een extra grote dank voor uw complimenten aan de dames van de klantenservice. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te horen dat onze collega's een dikke 10 van u verdienen!

Wilrick De graaf

Afspraak is afspraak

Uw beoordeling:

De bak was gemakkelijk te bestellen via de site en keurig op afgesproken plek geleverd

Reactie GP Groot:

Goedemorgen meneer de Graaf, hartelijk dank voor uw prachtige cijfer en review. Graag tot ziens in onze webshop en een prettige dag gewenst!

Alex Middelburg

Goede service!

Uw beoordeling:

Keurige afspraken, fijne mensen die meedenken

Reactie GP Groot:

Beste meneer Middelburg, bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens !