GP Groot

Fred Mosk

Goed geregeld!

Zeer goed

Reactie GP Groot:

Goedemorgen meneer Mosk, bedankt voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening! Graag tot ziens in onze webshop en een prettige dag gewenst.

Jos Oostermeijer

Zeer goed

Uw beoordeling:

het contact via telefoon en website is uitstekend. Werd ook prettig te woordgestaan door de telefoniste om ophaaldatum te vervroegen.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor het mooie cijfer en uw review met betrekking op onze dienstverlening. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.

Fj De jager

Super service

Helemaal top

Reactie GP Groot:

Bedankt voor het mooie cijfer dat u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens in onze webshop en een prettige dag gewenst!

Mark Nijman

Goed geregeld

Uw beoordeling:

Digitaal een container besteld via de GP Groot Website. Dat ging makkelijk en snel en de container werd netjes op tijd gebracht en weer opgehaald. Ook zeer tevreden over de chauffeur die de... Digitaal een container besteld via de GP Groot Website. Dat ging makkelijk en snel en de container werd netjes op tijd gebracht en weer opgehaald. Ook zeer tevreden over de chauffeur die de container kwam brengen en halen. Netjes en kundig.

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Altijd fijn om te lezen dat onze klanten blij zijn met onze dienstverlening. Uw mening is voor ons als GP Groot zijnde erg belangrijk. Wij gaan uw... Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Altijd fijn om te lezen dat onze klanten blij zijn met onze dienstverlening. Uw mening is voor ons als GP Groot zijnde erg belangrijk. Wij gaan uw compliment door geven aan de desbetreffende chauffeur! Prettige dag gewenst.

Bianca Verheugd

Puinbakken

Uw beoordeling:

Super snelle levering en keurige bak wissels.

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw Verheugd, hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag.... Beste mevrouw Verheugd, hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag. Prettige dag gewenst!

Jos Besseling

Snelle levering en ophaling

Top

Reactie GP Groot:

Goedemorgen meneer Besseling. Bedankt voor uw mooie cijfer dat u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens en alvast een prettig weekend gewenst!

Menno Jansen

Prima en perfect

Uw beoordeling:

Goede website en nette prijs bak keurig afgeleverd

Reactie GP Groot:

Beste meneer Jansen, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en review. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag van u. Prettige dag gewenst.

Janerie

Uitstekend!

Goede en duidelijk communicatie

Reactie GP Groot:

Beste Janerie hartelijk dank voor uw mooie cijfer en compliment met betrekking tot onze dienstverlening. Uw mening is voor ons als GP Groot zijnde erg belangrijk en vinden het dan ook erg prettig... Beste Janerie hartelijk dank voor uw mooie cijfer en compliment met betrekking tot onze dienstverlening. Uw mening is voor ons als GP Groot zijnde erg belangrijk en vinden het dan ook erg prettig dat u dit met ons deelt. Mocht u in te toekomst weer gebruik willen maken van onze dienstverlening dan horen we u graag. Prettige dag gewenst

Anton De Boer

Super geregeld

Snel en makkelijk geregeld
Volgens afspraak geleverd en opgehaald

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Als GP Groot proberen we altijd dicht bij onze klanten te blijven staan en daar is communicatie en afspraak =... Bedankt voor uw mooie review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Als GP Groot proberen we altijd dicht bij onze klanten te blijven staan en daar is communicatie en afspraak = afspraak een groot onderdeel van. Dus goed om te lezen dat u dat ook zo heb ervaren. Mocht u in te toekomst weer gebruik willen maken van onze dienstverlening dan horen we u graag.

Simon Van Steen

Cont

Goed maar duur

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie cijfer dat u geeft aan onze dienstverlening. Ik heb u vanmorgen even gebeld en uitgelegd hoe de kosten tot stand komen. Ik wil u bedanken voor het fijne gesprek dat we hebben... Bedankt voor uw mooie cijfer dat u geeft aan onze dienstverlening. Ik heb u vanmorgen even gebeld en uitgelegd hoe de kosten tot stand komen. Ik wil u bedanken voor het fijne gesprek dat we hebben gehad. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, dan horen we u weer graag.