GP Groot

Ronald Rientsma

Goede levering

Uw beoordeling:

Na een makkelijk bestelproces een 10m3 container ontvangen. Jammer alleen dat de niet aangegeven kan worden wanneer ongeveer een container op een bepaalde dag geleverd wordt. Een belletje van... Na een makkelijk bestelproces een 10m3 container ontvangen. Jammer alleen dat de niet aangegeven kan worden wanneer ongeveer een container op een bepaalde dag geleverd wordt. Een belletje van tevoren door de chauffeur binnen vijf minuten voor levering werkt niet altijd handig

Reactie GP Groot:

Beste meneer Rienstma, hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Ook willen wij u bedanken voor uw tip wij gaan dit zeker door geven. Graag tot ziens en... Beste meneer Rienstma, hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Ook willen wij u bedanken voor uw tip wij gaan dit zeker door geven. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst!

Streekomroep NHGooi

Meedenkend en servicegericht

Uw beoordeling:

Wij hebben GP Groot als erg klantgericht ervaren. Verzoeken en vragen werden snel ingewilgd en er werd goed meegedacht hoe we het best bediend konden worden. Chapeau!

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review met betrekking op onze dienstverlening. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, dan horen we u weer graag.

Peter Langelaan

Top geregeld!

Uw beoordeling:

Afspraken worden nagekomen. Produkt dik in orde.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor het mooie cijfer dat u ons geeft voor onze dienstverlening. Altijd goed om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u... Bedankt voor het mooie cijfer dat u ons geeft voor onze dienstverlening. Altijd goed om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.

Piet Bos

Container bouw/sloopafval

Uw beoordeling:

Vlotte vriendelijke service. Goede telefonische bereikbaarheid. Komt afspraken na.

Reactie GP Groot:

Beste meneer Bos, bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons als GP Groot zijnde. We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben... Beste meneer Bos, bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons als GP Groot zijnde. We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn. Alvast een prettig weekend gewenst!

Ad de Jong

Uitermate tevreden

Reactie GP Groot:

Beste meneer de Jong, bedankt voor uw mooie cijfer en review met betrekking tot onze dienstverlening. Alvast een prettig weekend gewenst en graag tot ziens!

Henk Den Boer

Top service !!

Uw beoordeling:

Super goed bak was vol en had ligbad tegen de bak aangelegd dit hebben ze zelf zonder vragen er op gegooid en mee genomen complimenten voor de chauffeur

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer. Wij vinden het als bedrijf belangrijk om dicht bij onze klanten te blijven staan en het is dan ook een kleine moeite voor ons om wat extra's te doen... Hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer. Wij vinden het als bedrijf belangrijk om dicht bij onze klanten te blijven staan en het is dan ook een kleine moeite voor ons om wat extra's te doen als dit mogelijk is. Wij gaan uw mooie compliment zeker door geven aan de chauffeur. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Alvast een prettig weekend gewenst!

Ron Kamstra

Snel en prima

Uw beoordeling:

Prima afspraken mee te maken

Reactie GP Groot:

Beste meneer Kamstra, hartelijk dank voor uw mooie en positieve review met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag van u.... Beste meneer Kamstra, hartelijk dank voor uw mooie en positieve review met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag van u. Prettige dag gewenst.

Chantal Luitjes-kool

Goed geleverd, prima!

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review. Graag tot ziens in onze webshop en een prettige dag gewenst.

J Schouten

Goed bedrijf

Uw beoordeling:

Goed bedrijf, gemakkelijk te bestellen via de site

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens! Een prettige dag gewenst.

Jeroen

Tot in perfectie geregeld.

Bij aflevering 5 minuten vooraf gebeld en ophalen verliep volgens planning

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review met betrekking tot onze dienstverlening. Wij vinden het als bedrijf belangrijk om dicht bij onze klanten te blijven staan, en daar is communicatie een belangrijk... Bedankt voor uw mooie review met betrekking tot onze dienstverlening. Wij vinden het als bedrijf belangrijk om dicht bij onze klanten te blijven staan, en daar is communicatie een belangrijk onderdeel van. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we dit graag.