Prima geregeld, ook als het snel moet
Uw beoordeling:
Ruimte om een dag eerder te plaatsen van de bak, top
Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn dan horen we u graag van u.
Ruimte om een dag eerder te plaatsen van de bak, top
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw geweldige review en positieve beoordeling. Wij stellen dit zeer op prijs. Prettig weekend alvast gewenst en graag tot ziens!
Netjes bezorgd en opgehaald.
Beste meneer Wesseling, hartelijk dank voor uw mooie review en compliment. Dit wordt zeer gewaardeerd. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst!
Goed gelopen
Beste meneer Bot bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Fijne dag gewenst!
Dik tevreden
Goedemiddag meneer Pieterse, goed om te lezen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Prettige dag gewenst.
Prima service geleverd en opgehaald op afgesproken tijd.
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens en een prettige avond alvast gewenst!
Goed georganiseerd, via de mail op de hoogte gebracht.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw mooie review met betrekking tot onze dienstverlening, Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag. Prettig dag...
Goede service van chauffeur, netjes op tijd geleverd en opgehaald
Top service
Hartelijk dank voor uw mooie compliment wij gaan dit zeker door geven aan de chauffeur. Prettige dag gewenst meneer Veen.
snelle accurate levering , afhaling in goed overleg
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en review meneer Veerman. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst!
Komt afspraken niet na.