GP Groot

Edwin Steinz

Prima service en afhandeling.

Uw beoordeling:

Goed contact en informatie. Mogelijkheden om bak later op te halen was geen probleem.
Goede service

Reactie GP Groot:

Beste meneer Steinz, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer. Prettige dag gewenst en graag tot ziens!

Leonieke De Groot-Werner

Bouwcontainer

Hele snelle levering ! Perfekt , zeer aan te raden

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw de Groot-Werner, bedankt voor uw mooie review en cijfer. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst.

Mitchell

Top!

Een 10

Reactie GP Groot:

Beste meneer Jonk, bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot een volgende keer!

Fa. L.F.S. Konijn

GP Groot: betrokken, betrouwbaar en bekwaam personeel

Goed!

Reactie GP Groot:

Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We... Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

P.M. Schouwe

Duidelijke regels. snelle service

Uw beoordeling:

Op de site staat duidelijk aangegeven wat er in welke bak moet. Na het maken van een keuze is deze binnen 2 dagen bij je geplaatst. Wanneer de 8 weken bijna zijn verstreken krijg je keurig een mail... Op de site staat duidelijk aangegeven wat er in welke bak moet. Na het maken van een keuze is deze binnen 2 dagen bij je geplaatst. Wanneer de 8 weken bijna zijn verstreken krijg je keurig een mail dat er mogelijke extra kosten volgen indien je langer gebruik wenst te maken van de container. Geef je echter aan dat deze opgehaald kan worden, wordt de bak ook echt binnen 2 dagen opgehaald.

Reactie GP Groot:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij doen ons uiterste best om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Fijn om te... Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij doen ons uiterste best om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Fijn om te lezen dat u zo te vrede bent over onze dienstverlening. Een prettige dag gewenst en graag tot een volgende keer.

Marco Hoedjes

10 kuuber

Reactie GP Groot:

Beste meneer Hoedjes, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens!

Joke Wind

Vakantiepark

Uw beoordeling:

Er is een kleine container en een kuub zand geleverd. Heel fijn dat er meegedacht werd over de beste plek. Helaas vond de chauffeur die de bak kwam ophalen wat minder goed. Hij had een ander type... Er is een kleine container en een kuub zand geleverd. Heel fijn dat er meegedacht werd over de beste plek. Helaas vond de chauffeur die de bak kwam ophalen wat minder goed. Hij had een ander type wagen, waardoor hij er niet bij kon. Maar alles is uitstekend opgelost. Voor mij geen enkel negatief punt. Voor de communicatie binnen het bedrijf ligt er misschien nog wel een puntje.
Een heel erg tevreden klant!

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review!

Ron Damman

Groenbak

Uw beoordeling:

Snel gebracht en na een belletje weer gehaakt goede service zeer te vreden

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review over onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u graag.

R

Contact en levering prima verlopen

Topservice !

Reactie GP Groot:

Beste Richelle, Bedankt voor uw mooie cijfer en review. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Prettige dag gewenst!

Willem

Prima!

Uw beoordeling:

Zeer adequaat, perfect geregeld via de website. Afspraken worden keurig nagekomen

Reactie GP Groot:

Beste meneer Idema, Hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Goed om te lezen dat onze dienstverlening zo op prijs wordt gesteld. Prettige dag gewenst... Beste meneer Idema, Hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Goed om te lezen dat onze dienstverlening zo op prijs wordt gesteld. Prettige dag gewenst en graag tot ziens!