GP Groot

Henk Stroomer

Goede service

Uw beoordeling:

Prima meedenkend voor de plek van de grofvuil container

Reactie GP Groot:

Beste meneer Stroomer, Bedankt voor uw mooie review en positieve beoordeling.
Graag tot ziens! Prettig weekend gewenst.

Gitta De jong

Snelle service

Uw beoordeling:

Puinbak bestel met voorkeurs dagen ging allemaal precies zoals gewenst en snel. Top!

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw de Jong, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en review met betrekking tot onze dienstverlening. Onze missie is altijd om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Wij gaan uw... Beste mevrouw de Jong, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en review met betrekking tot onze dienstverlening. Onze missie is altijd om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Wij gaan uw compliment zeker doorgeven. Prettige dag gewenst.

Annette Claassen

Heel blij

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw Claassen, Hartelijk dank voor uw mooie review. Het is altijd fijn om te lezen dat onze klanten blij met ons zijn. Wij streven ernaar om elke klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen.... Beste mevrouw Claassen, Hartelijk dank voor uw mooie review. Het is altijd fijn om te lezen dat onze klanten blij met ons zijn. Wij streven ernaar om elke klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Prettige dag gewenst!

Pim

Top

Aanrader, gewoon doen.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review en positieve beoordeling. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Prettige dag gewenst meneer Bouman!

J. Jansen

Klantvriendelijk!

Uw beoordeling:

Er wordt met je mee gedacht, afspraken worden nagekomen en chauffeur is kundig en communicatief. Prima service!

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review met betrekking tot onze dienstverlening. Goed om te lezen dat waar we voor staan ook zo wordt ervaren. We proberen dicht bij onze klanten te blijven staan en daarvan... Bedankt voor uw mooie review met betrekking tot onze dienstverlening. Goed om te lezen dat waar we voor staan ook zo wordt ervaren. We proberen dicht bij onze klanten te blijven staan en daarvan is communicatie en klantvriendelijkheid een groot onderdeel van. Mochten we u weer van dienst kunnen zijn in de toekomst dan horen we u weer graag.

Frouwke Modderman

Super

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.

Vera Luyben

Komen op tijd

Netjes afgeleverd en opgehaald

Reactie GP Groot:

Beste Vera, hartelijk dank voor uw mooie cijfer. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag.

Tim Niesten

Keurig

Goede afspraken, vriendelijke mensen

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Evelien Eggens

Goede service

Uw beoordeling:

Prima geregeld netjes op tijd geleverd.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie cijfer die u geeft in deze review. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.

Gerard Van Den Berg

komt afspraken goed na