Uw beoordeling:
komt afspraken goed na
komt afspraken goed na
Eenvoudig en goed via de website container besteld.
Op de juiste plaats neer gezet, op de dag van ophalen van de container hadden we geen wekker nodig ;-) hij was weggehaald zonder aan te...
Goed om te horen! Ik geef jouw compliment graag door aan mijn collega's! Heel graag tot een volgende keer!
dikke 10
Goedemorgen meneer Amweg, bedankt voor uw mooie compliment wij gaan dit zeker door geven. Prettige dag gewenst!
Goed op afspraak goed geregeld
Beste meneer Smal, bedankt voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens!
Bedankt voor het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening, mochten we weer iets voor u kunnen betekenen, dan horen we u weer graag.
Goeie service
Goedemorgen mevrouw Tensen, bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens!
Zie boven
positief niets op aan te merken
Goedemiddag, bedankt voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Wij wensen u een prettig weekend. Graag tot ziens!
Het gemak van een container is top. Hij is gebracht op het afgesproken moment en ook weer gehaald. Heeft ons veel gedoe gescheeld. Super!
Goedemorgen mevrouw Bleeker, bedankt voor uw mooie compliment. Wij doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Graag tot ziens!
goed
Beste meneer Bakker bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens !