GP Groot

Cor Tonkes

Groen bak

Prima geregeld

Reactie GP Groot:

Goedemorgen meneer Tonkes, bedankt voor uw mooie cijfer!

Astrid

Prima en snelle service

Uw beoordeling:

Container snel bezorgd en in overleg geplaatst

Reactie GP Groot:

Fijn! Bedankt voor uw prachtige cijfer!

Peter Molenaar

Gewoon prima

gewoon prima

Reactie GP Groot:

Bedankt dat u de moeite heeft genomen een beoordeling te schrijven! Graag tot een volgende keer.

C.J. Sassen

Uw beoordeling:

Gewoon goed, zware goed volle bak met tegels toch gewoon mee genomen.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review ! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop! Prettige dag.

Wendy Balk

Een uiterst tevreden klant

Reactie GP Groot:

Goedemorgen Wendy ! Bedankt voor uw mooie review met betrekking tot onze dienstverlening. Een prettige dag gewenst.

Dominique Hoogland

Reactie GP Groot:

Goedemorgen Dominique! Bedankt voor deze mooie review en het cijfer dat u ons geeft voor onze dienstverlening. Mocht u in de toekomst weer gebruik willen maken van onze service dan horen we u weer... Goedemorgen Dominique! Bedankt voor deze mooie review en het cijfer dat u ons geeft voor onze dienstverlening. Mocht u in de toekomst weer gebruik willen maken van onze service dan horen we u weer graag.

Michel Funcke

Perfect

Uw beoordeling:

Alles soepel verlopen bakje netjes op de afgesproken dag geleverd en weer netjes opgehaald

Reactie GP Groot:

Goedemorgen Michel, bedankt voor uw mooie review. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit... Goedemorgen Michel, bedankt voor uw mooie review. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Fijne dag gewenst.

Arno Buurman

Prima bak

Reactie GP Groot:

Goedemorgen Arno, Bedankt voor uw mooie cijfer. Prettige dag gewenst.

Em Van Dijk

Feedback

Reactie GP Groot:

Goedemiddag ! Hartelijk dank voor uw mooie review met betrekking tot onze dienstverlening, Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag. Prettig dag... Goedemiddag ! Hartelijk dank voor uw mooie review met betrekking tot onze dienstverlening, Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag. Prettig dag gewenst.

Theo Bohncke

Bak gemak.

Uw beoordeling:

Onze eerste ervaring met een puinbak, goede service bak geplaatst op afspraak. En na melding weer opgehaald op de dag dat afgesproken was. Top.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie cijfer! We zien u graag terug in onze webshop!