Uw beoordeling:
De levering van de container was op tijd en werd netjes neergezet, vriendelijk personeel
Reactie GP Groot:
Fijn! Hartelijk bedankt!
Fijn! Hartelijk bedankt!
1e contact via telefoon en was vriendelijk en behulpzaam. Per mail later en snelle bevestiging.
Netjes en snel de bak neergezet en met ophalen ook snel en vriendelijk.
Bedankt voor uw mooie review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
Zeer goed
bedankt voor het mooie cijfer dat u aan onze dienstverlening geeft. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.
Top
Uitstekend
Bedankt voor uw mooie review! Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag van u.
Snel online geregeld en volgens afspraak uitgevoerd
Bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening! Mochten wij ooit nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag van u !
Goedemorgen meneer Stut, bedankt voor uw mooie review met betrekking tot onze dienstverlening.
Denkt mee goed bedrijf
Bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening, mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u graag.
uitstekend
Bedankt voor uw mooie review en uiteraard het hoge cijfer dat u geeft aan onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.
Echt top mee gedacht en geholpen door de chauffeur!
Bedankt voor de mooie review als het gaat om onze dienstverlening. Maar zeker om te lezen dat onze collega's worden gewaardeerd om wat ze doen en klantgericht zijn. Mochten we in de toekomst weer...