GP Groot

Erik Riemersma

Uw beoordeling:

De levering van de container was op tijd en werd netjes neergezet, vriendelijk personeel

Fijn! Hartelijk bedankt!

Helen Stuffers-Greve

Vriendelijk

Uw beoordeling:

1e contact via telefoon en was vriendelijk en behulpzaam. Per mail later en snelle bevestiging.
Netjes en snel de bak neergezet en met ophalen ook snel en vriendelijk.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Tom Taam

Top

Zeer goed

Reactie GP Groot:

bedankt voor het mooie cijfer dat u aan onze dienstverlening geeft. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.

Marja Kossen

Prima voor elkaar

Top

Bart Landheer

Uitstekend

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review! Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag van u.

Ares Gracht

Prima geregeld

Uw beoordeling:

Snel online geregeld en volgens afspraak uitgevoerd

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening! Mochten wij ooit nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag van u !

Lennart Stut

Prima service, maar toch verbeterpunt.

Reactie GP Groot:

Goedemorgen meneer Stut, bedankt voor uw mooie review met betrekking tot onze dienstverlening.

Rob Van der Horst

Snelle service redelijke prijs

Denkt mee goed bedrijf

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening, mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u graag.

Adriaan Roedema

Prima geregeld.

uitstekend

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review en uiteraard het hoge cijfer dat u geeft aan onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.

Sander

Perfect geholpen door chauffeur

Uw beoordeling:

Echt top mee gedacht en geholpen door de chauffeur!

Reactie GP Groot:

Bedankt voor de mooie review als het gaat om onze dienstverlening. Maar zeker om te lezen dat onze collega's worden gewaardeerd om wat ze doen en klantgericht zijn. Mochten we in de toekomst weer... Bedankt voor de mooie review als het gaat om onze dienstverlening. Maar zeker om te lezen dat onze collega's worden gewaardeerd om wat ze doen en klantgericht zijn. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u graag.