GP Groot

Rob Blaauw

Beoordeling

Goede service

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw review en natuurlijk het hoge cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen, dan horen we u graag.

Marcel Van Zelst

Prima geregeld bij GP Groot

Uw beoordeling:

Zand afgevoerd in een bak en ook schoon puin. Beide bakken op tijd geleverd en gehaald. Kortom goed geregeld

Reactie GP Groot:

Bedankt voor u mooie review met betrekking op onze dienstverlening. We proberen altijd dicht bij onze klanten te blijven staan en na te komen wat we afspreken. Mochten we u in de toekomst weer van... Bedankt voor u mooie review met betrekking op onze dienstverlening. We proberen altijd dicht bij onze klanten te blijven staan en na te komen wat we afspreken. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn dan horen we u weer graag.

Frans Bruin

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie cijfer die u aan onze dienstverlening geeft in deze review. Altijd goed om te lezen dat we onze klanten goed bedienen. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen... Bedankt voor uw mooie cijfer die u aan onze dienstverlening geeft in deze review. Altijd goed om te lezen dat we onze klanten goed bedienen. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u graag.

Patrick

Puin en schoon grondbak

Uw beoordeling:

Ik heb 2 bakken gehuurd. Eerst een puinbak en deze laten wisselen voor een schoongrondbak. Dit telefonisch geregeld omdat het snel moest. Werd snel teruggebeld dat dit kon, ondanks dat de planning... Ik heb 2 bakken gehuurd. Eerst een puinbak en deze laten wisselen voor een schoongrondbak. Dit telefonisch geregeld omdat het snel moest. Werd snel teruggebeld dat dit kon, ondanks dat de planning vol zat.
Top geregeld!

Reactie GP Groot:

Bedankt voor de mooie review met betrekking op onze dienstverlening. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn dan horen we u weer graag.

Richard

Container werd te vroeg opgehaald

Uw beoordeling:

Ik ben niet tevreden met de service.
De container werd te vroeg opgehaald en werd niet van te voren gebeld.
Ik beveel dit bedrijf niet aan vanwege gebrekkige communicatie.

M. Koppel

Prima service

Uw beoordeling:

Alles conform afspraak, duidelijk en simpel

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor je mooie review! Heel graag tot een volgende keer!

Jascha

Uw beoordeling:

Je kan kort van tevoren nog reserveren. Kon in overleg ook eerder opgehaald, dus dat is fijn.

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor je mooie review cijfer! Heel graag tot een volgende keer!

J.D. Keijzer

Perfect

Uw beoordeling:

Heel rustig, vriendelijke chauffeurs. Zowel de brenger als de haler. Ik had best wel een moeilijk "hoekje" bedacht voor de bak. Zonder mokken of morren werd de bak op de mm nauwkeurig neergezet.... Heel rustig, vriendelijke chauffeurs. Zowel de brenger als de haler. Ik had best wel een moeilijk "hoekje" bedacht voor de bak. Zonder mokken of morren werd de bak op de mm nauwkeurig neergezet. Groot respect voor deze kundige mannen. Chapeau!!

Reactie GP Groot:

Wat een mooi compliment, dank je wel hiervoor! Ik geef het graag door aan mijn collega's!

Theo Wever

Container

Uw beoordeling:

Zowel de brenger als de haler zeer vriendelijk en service gericht! Was mijn eerste container. Complimenten!

Reactie GP Groot:

Goed om te horen! Ik geef jouw compliment graag door aan mijn collega's! Heel graag tot een volgende keer!

Angela Klaver

Prima en duidelijke service

Helemaal tevreden

Reactie GP Groot:

Fijn om te horen! Hartelijk dank voor je mooie compliment!