GP Groot

Rogier De Boer

Afvalbak

Perfect

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor je mooie review cijfer! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

A.O.J. Keppel

Lekker makkelijk

Uw beoordeling:

Praktisch en handige manier om tijdens de verbouwing het puin af te voeren.

Joris Van der Werf

Afspraken nagekomen

Uw beoordeling:

Afspraak is prima nagekomen. punt van aandacht was de container. Deze rook een uur in de wind. Het leek alsof er een lijk in had gelegen. De container had voor levering wellicht even uitgespoten... Afspraak is prima nagekomen. punt van aandacht was de container. Deze rook een uur in de wind. Het leek alsof er een lijk in had gelegen. De container had voor levering wellicht even uitgespoten kunnen worden.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw review en uw mooie cijfers voor onze dienstverlening. Ik ga het zeker even doorgeven dat daar op gelet moet worden. Ik hoor het niet vaak, maar zeker een puntje voor aandacht.... Bedankt voor uw review en uw mooie cijfers voor onze dienstverlening. Ik ga het zeker even doorgeven dat daar op gelet moet worden. Ik hoor het niet vaak, maar zeker een puntje voor aandacht. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn dan horen we u weer graag.

Piotr

3m container

Reactie GP Groot:

Goed om te horen, dank je wel voor je mooie review cijfer!

Esther Van Vugt Wonen Plus Welzijn

Zeer tevreden!

10 , zeer klantvriendelijk , snel en meedenken ter plaatse

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor je mooie compliment! Heel graag tot een volgende keer!

Claudy Kaster

Container huur

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor je mooie review cijfer!

JG

Prima geregeld

Goed, volgens afspraak

Reactie GP Groot:

Dank je wel, goed om te horen! Heel graag tot ziens in onze webshop!

K Schuknecht

Snel en makkelijk geregeld

Uw beoordeling:

Heel fijne service, die makkelijk en op korte termijn geregeld kan worden. Super chauffeurs die zelfs ons krappe straatjes prima weten te maneuvreren en de containers perfect neer zetten.

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor je mooie compliment! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Marc

Netjes

Uw beoordeling:

Niets te klagen. Vriendelijke service.

Reactie GP Groot:

Fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review!

Mark Veenstra

Groencobtainer

Vriendelijk

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor je mooie review cijfer!