GP Groot

Rene van Schie

Goed en snel geregeld

Uw beoordeling:

Een van de voordeligste partijen om van je bouw en sloopafval af te komen

Reactie GP Groot:

Beste meneer van Schie, Hartelijk dank voor uw mooie review! Het is geweldig om te horen dat u ons als een van de voordeligste en meest efficiënte partijen heeft ervaren voor het afvoeren van bouw-... Beste meneer van Schie, Hartelijk dank voor uw mooie review! Het is geweldig om te horen dat u ons als een van de voordeligste en meest efficiënte partijen heeft ervaren voor het afvoeren van bouw- en sloopafval. We streven altijd naar goede service en snelle afhandeling, dus we zijn blij dat dit bij u goed is verlopen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot, en we helpen u in de toekomst graag weer verder!

Bram Schoon

Zeer tevreden

Zeer tevreden

Reactie GP Groot:

Beste meneer Schoon, Hartelijk dank voor uw review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze service. Dat is waar we het voor doen! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen... Beste meneer Schoon, Hartelijk dank voor uw review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze service. Dat is waar we het voor doen! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot, en we staan graag weer voor u klaar in de toekomst.

Cornelis Schoen

Netjes

Keurig geregeld

Reactie GP Groot:

Beste meneer Schoen, Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat alles keurig geregeld is. Dat is precies waar we naar streven bij GP Groot. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in... Beste meneer Schoen, Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat alles keurig geregeld is. Dat is precies waar we naar streven bij GP Groot. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons, en we helpen u in de toekomst graag weer verder!

Yolanda Velthuizen

GP Groot, een container vol lof!

Uw beoordeling:

Prima geregeld, snel geplaatst en keurig weer opgehaald. Top.

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw Velthuizen, Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat alles snel en netjes is verlopen, van plaatsing tot het ophalen van de container. We waarderen uw... Beste mevrouw Velthuizen, Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat alles snel en netjes is verlopen, van plaatsing tot het ophalen van de container. We waarderen uw complimenten enorm. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot, en we staan graag weer voor u klaar in de toekomst!

Marjolein Van Eck

Tevreden klant

Uw beoordeling:

Prima geregeld, afspraken nagekomen en keurig gebeld van tevoren.

Reactie GP Groot:

Best mevrouw van Eck, Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is geweldig om te horen dat alles prima geregeld was en dat we onze afspraken zijn nagekomen. We zijn blij dat u tevreden bent en... Best mevrouw van Eck, Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is geweldig om te horen dat alles prima geregeld was en dat we onze afspraken zijn nagekomen. We zijn blij dat u tevreden bent en dat het vooraf bellen u goed bevallen is. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot, en we staan graag weer voor u klaar in de toekomst!

Ralph Kuik

Snel en vakkundig geregeld

en dat was zo

Reactie GP Groot:

Beste meneer Kuik, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het mooie cijfer 10! We zijn blij om te horen dat alles snel en vakkundig voor u is geregeld. Bij GP Groot streven we altijd naar... Beste meneer Kuik, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het mooie cijfer 10! We zijn blij om te horen dat alles snel en vakkundig voor u is geregeld. Bij GP Groot streven we altijd naar efficiëntie en professionaliteit, en het is fijn om te weten dat dit bij u goed is verlopen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons, en we helpen u in de toekomst graag weer verder!

Bryan

(Bewerkt)

Bakkie!!

Uw beoordeling:

Bakkie was prima! Je kan snel een bak regelen bij hun! Prima service!!

Beste Bryan,
Beste Bryan,
Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de bak en onze snelle service. We streven ernaar om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, en we zijn blij dat je dat zo hebt ervaren!
We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Kaspar Van Noort

Alles goed en netjes geregeld

Uw beoordeling:

Afspraak keurig op tijd, meedenken over juiste plekje en bij afhalen ook even geholpen de laatste plastic nog even extra mee te nemen

Beste Kaspar,
Beste Kaspar,
Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles keurig op tijd verliep en dat onze chauffeur heeft meegedacht over de juiste plek voor de container. Ook fijn dat we je bij het ophalen nog konden helpen met het extra meenemen van het plastic. We doen ons best om nét dat beetje extra te bieden en waarderen het dat je dit hebt opgemerkt!
We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Dave

Top

Goed geregeld.

Beste Dave,
Beste Dave,
Bedankt voor je korte en krachtige review! Geweldig om te horen dat alles goed geregeld was en dat je ons zou aanbevelen. We stellen je vertrouwen in ons zeer op prijs en staan in de toekomst graag weer voor je klaar.
Team GP Groot

Pieter Fritz

Goede service

Vriendelijke chauffeur

Beste Pieter,
Beste Pieter,
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de vriendelijkheid van onze chauffeur. We streven ernaar om niet alleen efficiënt te werken, maar ook met een glimlach. We waarderen het dat je ons zou aanbevelen en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!