GP Groot

Margo Nijhove

Afspraak is afspraak

Top bedrijf

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor u mooie review cijfer!

Jeffrey Buurs

Verrassende service

Uw beoordeling:

Het bestellen was super simpel maar zowel het plaatsen als het weghalen van de container was een verrassende positieve ervaring. De chauffeur belde bij plaatsen en weghalen en was duidelijk te... Het bestellen was super simpel maar zowel het plaatsen als het weghalen van de container was een verrassende positieve ervaring. De chauffeur belde bij plaatsen en weghalen en was duidelijk te merken dat hij plezier had in zijn werk en snapt wat klantvriendelijkheid betekent. Hier kunnen veel bedrijven en medewerkers iets van leren. Top ervaring dus.

Reactie GP Groot:

Goed om te horen! Ik geef het graag door aan de desbetreffende chauffeur! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Brenda Van der Pol

Snel geregeld

Snel.geregeld, aardige chauffeur

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie review cijfer!

Junckel

Goede service

Uw beoordeling:

Snelle service. Ze hebben netjes van te voren gebeld en de bak neergezet waar ik een vak had gemaakt met krijt.
Ook het ophalen ging vlot.

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Mark

Levering container

Uw beoordeling:

Online besteld. Super eenvoudig. Zo hoort het! Stipt, vooraf keurig gebeld, klantgerichte afstemming mbt plek van plaatsing, aardige chauffeur en weer netjes opgehaald.

Reactie GP Groot:

Fijn om te horen! Dank u wel voor uw mooie review en heel graag tot ziens in onze webshop!

Fred Snel

Aanrader

Uw beoordeling:

Prima geregeld en klantvriendelijk.

Reactie GP Groot:

Fijn om te horen, hartelijk dank voor uw mooie review!

Dirk Den haan

Goed bedrijf niets mis mee

Uw beoordeling:

Snelle reactie op vragen en e-mail

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie review cijfer!

Derek Schenk

Super eenvoudig en top geregeld

Uw beoordeling:

Via de website een bak besteld en gelijk betaald en alles gaat precies zoals het zou moeten. Bij een volle bak even bellen en de volgende dag wordt deze opgehaald. 👍

Reactie GP Groot:

Goed om te horen, dank u wel voor uw mooie review!

Nel De Vries

Prima , alles volgens afspraak

Uw beoordeling:

een volgende keer kom ik weer biju terug

Reactie GP Groot:

Fijn om te horen, heel graag tot een volgende keer!

Aad Zonneveld

Betrouwbaar

Uw beoordeling:

Snelle afhandeling van de afspraak met duidelijke richtlijnen aangaande het ophalen van een 1 kuubs zak met schoon puin. Een verrassing was dat we de zak per post aangeleverd kregen, dat was niet zo... Snelle afhandeling van de afspraak met duidelijke richtlijnen aangaande het ophalen van een 1 kuubs zak met schoon puin. Een verrassing was dat we de zak per post aangeleverd kregen, dat was niet zo begrepen. Gelukkig waren we thuis voor het in ontvangst nemen. Dit zou beter gecommuniceerd kunnen worden. Maar al met al heel erg tevredeover deze service.

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw review. Uw opmerking wat betreft dat de zak per post wordt verstuurd en u hier niet duidelijk over geïnformeerd bent, zal ik aan de desbetreffende afdeling doorgeven. Heel... Hartelijk dank voor uw review. Uw opmerking wat betreft dat de zak per post wordt verstuurd en u hier niet duidelijk over geïnformeerd bent, zal ik aan de desbetreffende afdeling doorgeven. Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!