Snelle service!
Uw beoordeling:
Zeer aan te raden.
Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review! Heel graag tot ziens in onze webshop!
Zeer aan te raden.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Heel graag tot ziens in onze webshop!
Niets op aan te merken
Fijn om te horen! Hartelijk dank voor uw mooie review score!
Op afspraak netjes geplaatst en later weer opgehaald
Hartelijk dank voor uw mooie review score!
Zeer goed, één puntje van kritiek. Indien mogelijk een dag van te voren bellen hoe laat jullie komen. Een kwartier van te voren is te laat. Voor de rest helemaal goed, vriendelijk personeel !
Fijn om te horen, dank u wel voor uw mooie review! Uw puntje zal ik doorgeven aan de desbetreffende afdeling.
Online geregeld, aangegeven dat ik gebeld wilde worden. Is gedaan. Verder alles vlgs afspraak. Top!
Fijn om te horen! Hartelijk dank voor uw mooie review!
Prima service. Zeer tevreden
Bedankt voor uw mooie review, altijd goed om te lezen dat onze dienstverlening zo wordt gewaardeerd, mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we u weer graag.
Alles naar wens
Beste Edith, bedankt voor de mooie review, altijd goed om te horen dat onze klant onze dienstverlening op prijs wordt gesteld. Mochten we u weer van dienst kunnen zijn, dan horen we u weer graag.
Bedankt voor uw mooie review. Altijd goed om te horen dat onze dienstverlening door onze klanten op prijs wordt gesteld. Mocht u ons weer is nodig hebben dan zien we u graag weer terug.
Goede en vriendelijke service
Bedankt voor uw fijne review, bij GP groot staat de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij worden blij van dit soort reviews. Mocht u ons weer is nodig hebben om uw afval te laten afvoeren...
Super geregeld
Bedankt voor uw fijne review, altijd goed om te leze dat onze dienstverlening op prijs wordt gesteld. Mocht u weer gebruik willen maken van onze diensten dan horen we u weer graag.