Waardevol, betaalbaar én goed
Zorgeloos online
Persoonlijk én betrokken
9.6/10
Heldere prijzen, afspraken en dienstverlening

Marton Wolterink

Fijne samenwerking, duidelijk resultaat

goed luisteren en meedenken

iets meer jip en janneke taal

Laat je website zien als showcase, voer hier de URL van jouw website of webshop in.

cafe de fantast

Prettige ervaring, duidelijk

meelevend en snel schakelen

wat minder vaktermen

www.fantast.nl

m. Wolterink

Prima verlopen, goede service

goed inlevingsvermogen, snel en accuraat

minder vaktermen

lokaal uniek,

Prima verlopen, fijne begeleiding

Goed luisteren, snel schakelen

Iets minder vakjargon

www.lokaaluniek.nl

Anantax

De Website is proffesioneel en naar mijn wensen gemaakt, in een woord top!

Communicatie was erg goed. Opbouw ziet er goed uit.

Evt een Engelse vertaling voor de buitenlandse klanten.

Mooi op de Statie!

Prima samenwerking, goede persoonlijke benadering en goed inlevingsvermogen in de wensen!

Persoonlijk, goed inlevingsvermogen, meedenken!

Soms wordt er toch nog wat vakjargon gebruikt, die voor een leek niet direct duidelijk zijn. Echter wordt dit daarna in persoon wel goed toegelicht waardoor het allemaal helder is.

www.mooiopdestatie.nl

Escape Bunker

Afspraak is afspraak, ook na 1,5 jaar maken ze hun beloften nog waar. Zorgeloos online, dat is hun kracht en als je ze belt staan ze voor je klaar!

Afspraak is afspraak, je website blijft altijd up-to-date, zonder dat je daar een factuur voor ontvangt, zoals beloofd! We hebben al veel klanten gehad dankzij de nieuwe website.

Heb ik eigenlijk geen, keep it up!

www.escape-bunker.nl

Freightwatch Benelux BV

Prettig en zeker aan te bevelen, korte (persoonlijke) contacten en doen wat ze beloven.

Meedenkend, open staan voor ideeën en ontwikkelingen. Goede feedback.

Nee, ga zo door!

www.freightwatch.nl

Studentenrijschool Rij je Blij

(Bewerkt)

Graaggoedonline heeft mij goed geholpen met het bouwen van een mobielvriendelijke website ! Duidelijke afspraken , snelle actie , altijd bereid mee te denken dat is mijn ervaring met... Graaggoedonline heeft mij goed geholpen met het bouwen van een mobielvriendelijke website ! Duidelijke afspraken , snelle actie , altijd bereid mee te denken dat is mijn ervaring met graaggoedonline ! Nu is het een kwestie van bijhouden en kijken hoe Google het oppakt ! Wil je een veilige website die werkt ? Graaggoedonline helpt je graag verder

Ze komen hun afspraken altijd na

RHAfbouw

(Bewerkt)

Fijne samenwerking, professionele aanpak

persoonlijke benadering, snelle respons en altijd bereikbaar via mail, app en telefonisch

www.rhbetondesign.nl