Waardevol, betaalbaar én goed
Zorgeloos online
Persoonlijk én betrokken
9.6/10
Heldere prijzen, afspraken en dienstverlening

RHAfbouw

Fijne samenwerking, professionele aanpak

persoonlijke benadering, snelle respons en altijd bereikbaar via mail, app en telefonisch

Laat je website zien als showcase, voer hier de URL van jouw website of webshop in.

www.rhafbouw.nl

Kolen Groep B.V.

Positieve ervaring!

Flexibel, relaxed, behulpzaam en vakkundig.

Gemaakte afspraken (nog) duidelijker vastleggen.

www.kolen.nl

Chris van Gompel, mediationtotaal

Prettige professionele samenwerking, zaken doen zoals ik het graag zie.

snel, accuraat, aardig

nog iets meer duidelijkheid over de kosten van een en ander

www.mediationtotaal.nl

Genevie

Positieve en prettige sfeer, meedenkend en betrouwbaar.

Werk wordt snel en volgens afspraak opgeleverd.

Vooral niet veranderen !

www.genevie.eu

Book and Stay

Mijn ervaring met graaggoedonline is uitstekend

Klant- en servicegerichtheid is super. Graaggoedonline begrijpt de klant en weet alle behoeften perfect te vertalen.

Ga zo door. Enige is dat als de ontwikkelaars telefonisch contact hebben met de klant. Dat dit in de meeste gevallen de snelste manier is om iets aan te passen of op te lossen direct met de klant.... Ga zo door. Enige is dat als de ontwikkelaars telefonisch contact hebben met de klant. Dat dit in de meeste gevallen de snelste manier is om iets aan te passen of op te lossen direct met de klant. Is het meest effectief.

Lambert Beck

Super goede service en duidelijk

Direct en juist geinformeerd

Ga zo door

www.taac.nl

Eric Lijnberg / BrandveiligVastgoed Adviesdiensten

Mijn ervaringen met GraagGoedOnline.nl zijn bijzonder positief. Als leek op het gebied van websites, hosting en de daarachter liggende materie heb ik enige jaren rond gezworven op het internet.... Mijn ervaringen met GraagGoedOnline.nl zijn bijzonder positief. Als leek op het gebied van websites, hosting en de daarachter liggende materie heb ik enige jaren rond gezworven op het internet. Uiteindelijk terecht gekomen bij GGO.
Zij hebben mijn website goed opgezet, uitgelegd en gangbaar gemaakt. Hierbij geholpen door vriendelijke en behulpzame medewerkers. Mijn website levert nu de nodige reacties op.

Het sterkste punt van GGO is het snelle reageren, de prettige omgang met hun medewerkers en hun verstand van zaken (websites). Bij een probleem of vraag wordt er direct contact opgenomen en worden... Het sterkste punt van GGO is het snelle reageren, de prettige omgang met hun medewerkers en hun verstand van zaken (websites). Bij een probleem of vraag wordt er direct contact opgenomen en worden zaken opgelost. Deze professionele benadering betekent dat er geen probleem of vraag blijft liggen.

op dit moment heb ik geen verbeterpunten die van toepassing zouden kunnen zijn.

www.brandveiligvastgoed.nl

Thomas van Zuylen van Osmunda

Prettige goede persoonlijke informatie en begeleiding met opzet van nieuwe Website

Voorstellen en ideeen voor opzet en aanlevering van gegevens en foto's

Zou ik nu niet weten, dus goed

www.osmundategels.nl

SW2VG

(Bewerkt)

Professioneel, Snelle Communicatie, Goed Project Management en Uitstekende Service!

Met name de snelle communicatie en uitstekende service!

Tip voor de toekomst: Ga vooral zo door! Blijf jullie door ontwikkelingen, zoals jullie dit nu doen en dan komen jullie er zeker!

brasserie hoom

Snelle service