Goede ervaring met dit bedrijf. Werken goed samen met je en denken mee. Goede service en vriendelijk. Steen is erg mooi en van goede kwaliteit.
Renze Huizenga
Afspraken zijn correct nagekomen,dat moet ook zeker voor mensen in een periode van rouwverwerking !
John Brandsen
Goed en snel geholpen prima kwaliteit steen , snel geplaatst !
Anita
Alles perfect verlopen het contact met mijn vragen kreeg meteen antwoord heel fijn.
T. El behjs
Ik ben heel erg tevreden met de service die jullie bieden. Het meedenken, kijken naar verschillende mogelijkheden, heel erg fijn!
Joop van Belle
Goede ervaringen, prima werk geleverd!
Manisha Rampersad
Mijn familie en ik zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Het was zelfs mooier dan dat wij gedacht hebben. Simon en Nina hebben heel goed met ons meegedacht over het ontwerp. Zij waren heel...Mijn familie en ik zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Het was zelfs mooier dan dat wij gedacht hebben. Simon en Nina hebben heel goed met ons meegedacht over het ontwerp. Zij waren heel begripvol, behulpzaam en hadden veel geduld met ons. Mijn familie en ik waarderen dit enorm.
Irena
Fijne ervaring met grafsteenwinkel.nl. Simon was erg aardig en behulpzaam, duidelijke communicatie en snelle levering.
B.K. de Vlieger-Snoeijer
In december 2018 bestelde ik een grafsteen. Ik werd buitengewoon vriendelijk en deskundig geholpen. Alle bijkomende handelingen zijn door hen verzorgd. In mei zou de grafsteen geplaatst worden en...In december 2018 bestelde ik een grafsteen. Ik werd buitengewoon vriendelijk en deskundig geholpen. Alle bijkomende handelingen zijn door hen verzorgd. In mei zou de grafsteen geplaatst worden en zo gebeurde. Alles ziet er netjes en verzorgd uit.