Mijn ervaringen met de Grafsteenwinkel zijn zeer positief. Het contact is prettig en vlot. Er wordt snel gereageerd op mail en ze zijn telefonisch goed te bereiken. Als er misverstanden zijn, worden...Mijn ervaringen met de Grafsteenwinkel zijn zeer positief. Het contact is prettig en vlot. Er wordt snel gereageerd op mail en ze zijn telefonisch goed te bereiken. Als er misverstanden zijn, worden die op dezelfde prettige en vlotte manier opgelost. Het resultaat is een mooie stee op het graf van onze ouders, goed geplaatst, precies zoals we het voor ogen hadden. Hartelijk dank hiervoor. José Houweling
Rene de Jong
Via het internet terechtgekomen bij Grafsteenwinkel en kon al snel een eerste oriëntatie hebben over wat mogelijkheden en prijzen van grafmonumenten zijn. Hierna afspraak gemaakt en wensen...Via het internet terechtgekomen bij Grafsteenwinkel en kon al snel een eerste oriëntatie hebben over wat mogelijkheden en prijzen van grafmonumenten zijn. Hierna afspraak gemaakt en wensen doorgesproken met een medewerker. Prijs/kwaliteit verhouding zag er aantrekkelijk uit en inmiddels is het monument tot onze volle tevredenheid geplaatst.
R.P. de Jong
Swaneveld
Prettig geholpen bij het uitkiezen van de grafsteen. Het zou fijn zijn geweest als van te voren een belletje was gepleegd om te melden wanneer de steen geplaatst ging worden. Afspraak...Prettig geholpen bij het uitkiezen van de grafsteen. Het zou fijn zijn geweest als van te voren een belletje was gepleegd om te melden wanneer de steen geplaatst ging worden. Afspraak was dat ik 1 mei zou bellen om te horen wanneer geplaatst ging worden. Dan zou de plek namelijk ontdaan zijn van plantjes enz.. Dit is geen klacht maar misschien een aandachtspuntje .
P.J.Vink
Wij bevelen de grafsteenwinkel van harte aan bij iedereen die een mooie grafsteen op het graf van zijn of haar dierbare wil laten plaatsen. Het resultaat is zo ontzettend mooi, dat iedere keer als...Wij bevelen de grafsteenwinkel van harte aan bij iedereen die een mooie grafsteen op het graf van zijn of haar dierbare wil laten plaatsen. Het resultaat is zo ontzettend mooi, dat iedere keer als wij het graf bezoeken met ontroering naar de steen kijken. Het is precies volgens onze wensen gemaakt. Prachtig! Grafsteen winkel heel erg bedankt!!
Iqbal
Super goede service, je bepaalt zelf hoe je het liefst contact wil houden, ik heb alles via de mail gedaan. Alles naar wens verlopen. Zij regelen alles, van vergunning aanvragen tot plaatsen, alles...Super goede service, je bepaalt zelf hoe je het liefst contact wil houden, ik heb alles via de mail gedaan. Alles naar wens verlopen. Zij regelen alles, van vergunning aanvragen tot plaatsen, alles inclusief. Eindresultaat was supermooi, echt een kwalitatief goede grafsteen. Zijn we heel blij mee. Echt een aanrader!!!
R.Boevé
Het uitzoeken van de stenen en tekst met uw medewerkster is als bijzonder prettig ervaren. De afwikkeling van de order is ook als goed ervaren. Bij vragen kregen wij direct via mail antwoord. De...Het uitzoeken van de stenen en tekst met uw medewerkster is als bijzonder prettig ervaren. De afwikkeling van de order is ook als goed ervaren. Bij vragen kregen wij direct via mail antwoord. De uitvoering van de stenen precies zoals we hadden afgesproken. Helaas is bij de plaatsing van de stenen één steen niet recht geplaatst en de ondersteun stond niet stabiel dit is door ons verholpen.
H.M van der Meij de Bie
Zeer goed geholpen door Simon, denkt mee en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is ! erg tevreden in een wat mindere tijd , heel erg bedankt !
Hanco Adriaanse
We zijn goed geholpen door Erwin ook het verdere verloop is goed verlopen.
Andrew Lansheuvel
Zeer goed en vakkundig geholpen . Wist precies onze wensen te vertalen naar een prachtige grafsteen.
Groenendijk
Net en professioneel bedrijf dat meedenkt, goede adviezen geeft en een uitstekende uitvoering van het ontwerp. "Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen".