Ben zeer tevreden over de goede ontvangst en afwikkeling van de grafsteen
Fam. Harpal-Djorai
Tijdens deze moeilijke beslissing om keuzes te maken zijn wij met veel aandacht, respect en eerbied begeleid. Ook zijn er opties door betreffend bedrijf aangeboden waar we zelf niet over na...Tijdens deze moeilijke beslissing om keuzes te maken zijn wij met veel aandacht, respect en eerbied begeleid. Ook zijn er opties door betreffend bedrijf aangeboden waar we zelf niet over na hadden gedacht., zoals een Islamitsche tekst op het grafmonument. Alle vragen zijn met geduld beantwoord. en het eindresultaat is werkelijk prachtig
R. Vergouwe
Wij zijn zeer vriendelijk en professioneel behandeld. Goede voorlichting over grafstenen en allerhande mogelijke opties en daarna alles prima geregeld en keurig geplaatst.
A.Keesmaat
Mogelijkheden zijn goed doorgesproken zonder enige tijdsdruk. Vriendelijke ontvangst. Prima prijs-kwaliteitsverhouding
Jos Visser
De opdracht zeer goed verwerkt en een mooie steen geworden.
A.C. Chatrer
Op tijd geleverd zoals afgesproken en grafsteen keurig geplaatst !
Marjolein Schepens
Een aantal maanden geleden contact gezocht met grafsteenwinkel om een mooie steen te vinden voor mijn moeder. Vanaf het eerste moment ontzettend fijn geholpen door Simon. Geen vraag was te veel en...Een aantal maanden geleden contact gezocht met grafsteenwinkel om een mooie steen te vinden voor mijn moeder. Vanaf het eerste moment ontzettend fijn geholpen door Simon. Geen vraag was te veel en gaf geruime tijd om overal goed over na te denken, geen enkele druk oid. Ook het eind resultaat, dat ook nog ruim op tijd is afgeleverd, zijn wij zeer tevreden. Het was prettig om op deze fijne manier geholpen te worden in een toch al zo'n vervelende tijd.
Piet Slager
Wel zijn keurig geholpen door dit bedrijf! Prijs/kwaliteit verhouding dik in orde.
mevr m haveman-gering
Heel erg positief ben ik er over netjes behandeld en goed geadviseerd in deze moeilijke beslissing eind oordeel het is in een woord prachtig om te zien