Ad

Polo shirt

We hebben op vrijdag een poloshirt besteld en op zaterdag werd het al afgeleverd! Supersnelle service! Top!

Snelle en keurige levering

Overzichtelijke site ,zelf voor klein kinderen is niet zo moeilijk..

Ervin

Mijn eerste ervaring met F1store

Snel geleverd en het product is van uitstekende kwaliteit

J van der Laan

Mien janssen

Na een mail kreeg ik het shirt uiteindelijk toch nog voor de verjaardag van mijn zoon.Ik vond het niet prettig dat er zoveel tijd zat tussen de bestelling en de ontvangst.En dat ik er zelf achteraan... Na een mail kreeg ik het shirt uiteindelijk toch nog voor de verjaardag van mijn zoon.Ik vond het niet prettig dat er zoveel tijd zat tussen de bestelling en de ontvangst.En dat ik er zelf achteraan moest gaan.Kon geen telefoonnummer vinden.

Het is wel opgelost maar ik vond het niet prettig dat ik wel betaald had maar alsnog er zelf achteraan moest anders was het max Verstappen shirt niet op tijd geweest.

Kan beter

Heel lang moeten wachten op pakket en weinig info gekregen.

Perfect

S. Feijen

Bestelling bij f1store.nl

Goede en snelle service.
Bij het betalen via ideal kleine foutmelding gekregen, maar via de klantenservice snel een nieuwe betaallink ontvangen

Pescador

F1 store even snel als een F1 racewagen

Zeer snelle levering en prima communicatie.

Ad

Goede service!

Kortgeleden had ik per abuis n t shirt besteld ipv een polo. De betaling was al gedaan. Na mijn mail ontving ik toch de polo. Ondanks dat die duurder was werd hij gewoon gestuurd. Met het verzoekje... Kortgeleden had ik per abuis n t shirt besteld ipv een polo. De betaling was al gedaan. Na mijn mail ontving ik toch de polo. Ondanks dat die duurder was werd hij gewoon gestuurd. Met het verzoekje het resterende alsnog over te maken. Dit noem ik nou goede service! Top!