goed

E Beekhuizen

Langzaam

Helaas hebben wij heel lang moeten wachten op onze kleding. We hadden drie dingen besteld en we kregen het ook in drie gedeeltes geleverd. Wat ook jammer is is dat je geen mail krijgt als het... Helaas hebben wij heel lang moeten wachten op onze kleding. We hadden drie dingen besteld en we kregen het ook in drie gedeeltes geleverd. Wat ook jammer is is dat je geen mail krijgt als het artikel verzonden is zodat je het kan volgen.
wel krijg je snel antwoord op je vraag als je iets mailt, verder zou een telefoonnummer ook handig zijn om contact mee op te nemen dat gaat soms makkelijker dan mailen.

Frederik Riemaeker

F1 store bestelling

uitstekende en overzichtelijke online shop, gemakkelijk bestellen en betalen online, en snelle levering met goede zorg voor het product, kan niet meer wensen ik ben zeer tevreden. ik kom zeker terug

Katelijne Schallier

Bestelling donsdekenovertrek

Toen het donsdekenovertrek niet leverbaar bleek te zijn in december, was dat even een teleurstelling. Maar van het moment waarop de voorraad aangevuld was, werd ik meteen op de hoogte gebracht. Dat... Toen het donsdekenovertrek niet leverbaar bleek te zijn in december, was dat even een teleurstelling. Maar van het moment waarop de voorraad aangevuld was, werd ik meteen op de hoogte gebracht. Dat is echt dienstverlening!

Peter konings

Perfecte afhandeling en snelle levering

Na mijn bestelling direct bevestiging gekregen en lever datum werd ook gehaald helemaal goed dus

Eerste aankoop

Website heel overzichtelijk. Goede feedback na aankoop. Snelle levering.

quintin

Communicatie tussen f1 store en klant

Heeft lang geduurt voor dat ik mij bestelling binnen had
slechte communicatie over eventuele levering

Leo Brouwer

F1.nr1.

snel en vertrouwd

isabella peerbooms

Zeer tevreden !!

Leuk telefonisch contact, snelle verzending volgens afspraak , goede service, goed product.

Bestelling Mclaren jas