Offerte
Service en garantie
7.8/10
Ontwerp

Heeg

Enekele jaren geleden een keuken gekocht bij Grando, bij de koop werd gemeld dat het om een kwaliteits keuken ging met 5 jaar onvoorwaardelijke garantie.
Echter na enkele jaren begint de...
Echter na enkele jaren begint de laklaag van de frontpanenen los te laten. Klacht binnen de garantieperiode gemeld bij Grando Retail. Na meer dan 7 maanden van bellen / mailen nog steeds geen reactie van Grando mogen ontvangen. Bij de verkoop word er van alles belooft, echter wanneer men aanspraak wil maken op garantie / service geeft men niet thuis, ze nemen niet eens de moeite om het probeem ter plaatse te beoordelen.
Al met al echt heel slecht, doe je zelf een plezier en loop met een grote boog om Grando heen want de prijs kwaliteit verhouding is bij Grando echt heel erg slecht.

G.Nijman

Bar en bar slecht

Reactie Grando.nl:

Beste heer/mevrouw Nijman,
Kunt u uw ervaring/reactie onderbouwen? We willen u graag helpen.
Beste heer/mevrouw Nijman,
Kunt u uw ervaring/reactie onderbouwen? We willen u graag helpen.
Kunt u uw gegevens toesturen naar service@grandoretail.nl? Dan pakken wij dit via het hoofdkantoor op en kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

An Blaauw

Uitstekend. Er wordt meegedacht bij het ontwerpen van een nieuwe keuken. Service prima.

(Bewerkt)

Grando keuken na 8 jaar alle apparatuur al stuk, gelukkig wou de nieuwe eigenaar van Grando Groningen wel meedenken naar een oplossing.