Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

M. Stolwijk

Geweldig! Nog steeds het heerlijkste plekje in ons huis

B. Fikkert

9.6/10

Goed overzichtelijke showroom en een bron van inspiratie.

Fam. De Jong

De keuken is niet allen mooi maar ook praktisch.

Keplinger

Het is een keuken geworden die echt bij ons past in kleur en model het is net het gevoel van een warme jas die we aantrekken als we onze keuken in gaan .

T. Klokgieters

9.3/10

Door het diverse aanbod hebben wij meer dan voldoende keuzemogelijkheid gehad om onze keuken naar wens samen te stellen

Wilma en Luwolt

Nette overzichtelijke showroom, vriendelijk te woord gestaan, kregen alle tijd om rustig rond te kijken en vragen te stellen.

Fam. Muizer

Ziet er netjes,overzichtelijk,uit,regelmatig nieuwe aanwinsten te zien,keukens en badkamers Je wordt zeer gastvrij ontvangen,mag rustig kijken, vraag je informatie dan krijg je die,al vraag je iets... Ziet er netjes,overzichtelijk,uit,regelmatig nieuwe aanwinsten te zien,keukens en badkamers Je wordt zeer gastvrij ontvangen,mag rustig kijken, vraag je informatie dan krijg je die,al vraag je iets 10 keer, je krijgt koffie,thee aangeboden,herkennen je al snel en je wordt dan aangesproken met Mevrouw en Meneer Muizer,zijn zeer atent

Vealeton

Het is echt prachtig geworden. Maar ik heb hem dan ook zelf uitgezocht!

P.H.

Het ontwerp dat Cindy Manders maakte was heel bijzonder en voldeed precies aan onze wensen. Zij luisterde goed naar onze wensen en kon dat omzetten in mooie keuken ontwerpen.

van der Zanden

Showroom was erg rommelig, door verbouwing. Advies was erg goed!