Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

P.A. Prenen

Prima. Goed advies tijdens ons bezoek aan de showroom Heerhugowaard.

Geen tips of verbeterpunten

R.Bakker

Prima, goed advies en er wordt volop meegedacht met het uitzoeken en inrichten van de keuken en wat ze schrijven over hun service maken ze waar

Telefonisch Bereikbaarheid van de adviseur kan iets beter, maar er werd wel altijd terug gebeld

Jaap Tuit

Bij Grando Utrecht hadden wij een afspraak met Iris. Zij voelde onze smaak goed aan en kwam met een geweldig goed idee voor onze keuken, waar wij direct heel enthousiast over waren. Na het beslissen... Bij Grando Utrecht hadden wij een afspraak met Iris. Zij voelde onze smaak goed aan en kwam met een geweldig goed idee voor onze keuken, waar wij direct heel enthousiast over waren. Na het beslissen werden wij snel geinformeerd over de planning. Omdat wij ook gekozen hadden voor volledig ontzorgen, kwam Peter de oude keuken slopen en de leidingen verplaatsen en Rogier de wanden stuken. Ook de afspraak met betrekking tot levering van de keuken ging perfect. Daarna was Peter weer verantwoordelijk voor de montage van wat uiteindelijk een fantastische keuken is geworden.

Vooralsnog geen verbeterpunten behalve blijf zo omgaan met je klanten.

Marion Weggelaar

Professioneel personeel. Nemen alle tijd. Erg klantvriendelijk. Afspraken nagekomen. Keuze is groot. Materialen goede kwaliteit. Het 3D programma is erg leuk. De monteurs zijn bijzonder kundig. Het... Professioneel personeel. Nemen alle tijd. Erg klantvriendelijk. Afspraken nagekomen. Keuze is groot. Materialen goede kwaliteit. Het 3D programma is erg leuk. De monteurs zijn bijzonder kundig. Het is prettig dat alles in een hand is. Kortom wij bevelen Grando zeker aan.

Ik zou het niet weten.

Eelco

Prettig contact, makkelijk bereikbaar en toegankelijk. Adviseur denkt goed en creatief mee en geeft tips zonder opdringerig te worden. Uiterst tevreden over het poroces van koop tot en met plaatsing.

Ad en Ellen

Wij zijn super tevreden op de manier waarop we geholpen zijn!! Angie weet waar zij over praat, denkt mee in hoe de keuken het mooist tot zijn recht zou komen in beschikbare ruimte, heeft goede... Wij zijn super tevreden op de manier waarop we geholpen zijn!! Angie weet waar zij over praat, denkt mee in hoe de keuken het mooist tot zijn recht zou komen in beschikbare ruimte, heeft goede ideeën en is ontzettend vriendelijk, behulpzaam, maakt altijd tijd voor je, dringt niets op, heeft inzicht en kennis van zaken, en last but not least....de keuken is door de monteurs prachtig gezet!! Kortom, wij bevelen Grando aan iedereen aan.

nee, ik zou het niet weten...

Peter en Leny Vollebregt

Het was een feest om bij Grando Hoogvliet onze keuken en badkamer uit te zoeken!

Zou het niet weten.

TM

Afspraak gemaakt waarbij echt de tijd word genomen en waarbij er meegedacht word met je. Alles word ook visueel zichtbaar gemaakt dmv 3D tekening. Na het uitzoeken van de keuken kan je op elk moment... Afspraak gemaakt waarbij echt de tijd word genomen en waarbij er meegedacht word met je. Alles word ook visueel zichtbaar gemaakt dmv 3D tekening. Na het uitzoeken van de keuken kan je op elk moment nog contact opnemen om wijzigingen door te geven of om advies te vragen. De keuken is netjes gemonteerd door een monteur van Grando. al met al een hele goede ervaring vanaf de afspraak tot en met de montage van de keuken.

Ik ben nergens tegen aangelopen wat ze kunnen verbeteren. Ik ben met al
mn vragen goed geholpen

Hilde

Slecht

Beleefdheid.

Wouter

Slechtste ervaring ooit, boven buurvrouw verbouwt haar keuken en badkamer waardoor ik 2 gaten in mijn plafond zijn ontstaan. Na super veel bellen, mailen komen ze eindelijk is na meer als 6 maanden... Slechtste ervaring ooit, boven buurvrouw verbouwt haar keuken en badkamer waardoor ik 2 gaten in mijn plafond zijn ontstaan. Na super veel bellen, mailen komen ze eindelijk is na meer als 6 maanden kijken om hopelijk tot een oplossing te komen.
Dhr. Britantie neemt nooit op en steekt ze kop in het zand nog. Wij zijn erg slecht behandeld en het probleem is na ruim 6 maanden nog steeds niet opgelost..

Los uw fouten op en reageer