Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

Zonneveld

Top! Super goede ervaring zowel bij het ontwerp als de montage

Danielle van Seventer

Geweldige service. Na 5 jaar zijn er wat gebreken naar voren gekomen in mijnkeuken en Grando heeft deze fantastisch opgelost. Super blij ben ik met de reparatie.kortom een betrouwbaar bedrijf.

Fam vd kasteele

Was het wachten meer dan waard goede service en een goed vak man kieskeurig en een harde werker met dan aan jack en Henk voor 't samen stellen van onze badkamer en keuken maar zeker ook aan de... Was het wachten meer dan waard goede service en een goed vak man kieskeurig en een harde werker met dan aan jack en Henk voor 't samen stellen van onze badkamer en keuken maar zeker ook aan de geweldig monteur wat kan die man hard werken dank je wel wojtek je heb het super goed snel en zeer goed gedaan een beter vakman als jij bestaat er niet 't was dan ook een fijne samenwerking en zeer goede en communicatie helemaal top bedankt grando

Geen zeer tevreden

Fatclaw

Super positieve ervaring zeer zeker aan te bevelen

ga zo door

R. Eiling

Leuke mensen! Echter na een inmeet fout van 4 cm, die door de ambitieuze monteur wel weg te kitten zou zijn, ben ik nu al een half jaar (!) bezig om de klacht omtrent een "bobbelend" kastje op te... Leuke mensen! Echter na een inmeet fout van 4 cm, die door de ambitieuze monteur wel weg te kitten zou zijn, ben ik nu al een half jaar (!) bezig om de klacht omtrent een "bobbelend" kastje op te lossen! Het is bijna hilarisch. Verhaal doet het goed op feestjes en partijen, maar begint ondertussen ergernis op te wekken.

Neem de klant serieus!

Mike

Vandaag geweest bij Grando Keukens in Son en ontvangen door een Jongeman. Bij ontvangst vroeg hij al gelijk waar we keukens bekeken hebben. We hebben een aantal zaken genoemd zoals Bruynzeel en... Vandaag geweest bij Grando Keukens in Son en ontvangen door een Jongeman. Bij ontvangst vroeg hij al gelijk waar we keukens bekeken hebben. We hebben een aantal zaken genoemd zoals Bruynzeel en keuken concurrent. Bij het woord keuken concurrent wilde de beste man ons eigenlijk al niet meer helpen. Gaf ons een brochure en zei dat we beter bij andere keukenwinkels konden kijken. Heeft niet eens gevraagd wat het budget was.

Beetje jammer van deze waardeloze verkoper.
Service maakt vaak het verschil.

Betere service

j klein

Uit 1 woord geweldig geen druk om te tekenen verkoop adviseur jan de vries is een topper geweldige begeleiding niets is te veel ge vraagt ook de montage van de keuken geweldig doorRenee eerste klas... Uit 1 woord geweldig geen druk om te tekenen verkoop adviseur jan de vries is een topper geweldige begeleiding niets is te veel ge vraagt ook de montage van de keuken geweldig doorRenee eerste klas vakman werkelijk topklasse mannen eigenaar Paul mag trots zijn op zulke mannen zal een ieder aanbevelen daar heen te gaan .

Ik zou werkelijk niet weten wat gewoon doorgaan op deze wijze

Danny Stok

Heel erg tevreden

Fam. Van den Beemt

Voor de 2e maal een keuken gekocht bij Grando Hoogvliet. Vakkundig en plezierig geholpen door Stephanie. Ook keurig geplaatst door monteur Michael. Petje af. Een aanrader.
Fam. Van den Beemt

Fam. van den Beemt

Op professionele, prettige wijze is de verkoop van onze keuken gedaan door Stephanie. Waarbij ze goed met ons meedacht. De keuken werd op vakkundige wijze geplaatst door de monteur Michael. Op professionele, prettige wijze is de verkoop van onze keuken gedaan door Stephanie. Waarbij ze goed met ons meedacht. De keuken werd op vakkundige wijze geplaatst door de monteur Michael.
Dit was de 2e keer dat we bij Grando Hoogvliet een keuken kochten. Een aanrader!
Fam. van den Beemt

Geen.