Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

G.W. Westerhof

Van start montage tot uiteindelijk besteld resultaat heeft meer dan vier maanden geduurd. Die mensen kunnen niet plannen, weten niet meer wat ze toezeggen, bestellen de verkeerde dingen op de... Van start montage tot uiteindelijk besteld resultaat heeft meer dan vier maanden geduurd. Die mensen kunnen niet plannen, weten niet meer wat ze toezeggen, bestellen de verkeerde dingen op de verkeerde plaatsen. Geven de verkkerde opdrachten uit aan de ingehuurde aannemers. Het heeft heel veel telefoontjes, bezoeken/gesprekken geduurd. Ik ben er nu helemaal klaar mee. GRANDO staat voor Grandioos veel ergernissen. Ik denk dat de Keukenconcurent betere service. Met het bestellen en geld ontvangen waren ze zeer gewiekst en gedienstig. En dan is het klaar.levert. Nooit meer naar Grando

Doe wat je zegt en zeg wat je doet.

Nijboor Bouwman

Grote showroom met alle huidige trends. Alles is aan te passen en je wordt er super geholpen! Aanrader!

Nvt

Vd Bouwert

Superhulp met de badkamer!!

Robin B

Keuken hier gekocht. Superhulp!

Brigitte

Mijn tweede keuken die is gekocht bij Grando Hoogvliet. Heel erg tevreden over de verkoop door Stephanie en het plaatsen van onze prachtige keuken door Michael. . Nog mooier gewoorden dan we... Mijn tweede keuken die is gekocht bij Grando Hoogvliet. Heel erg tevreden over de verkoop door Stephanie en het plaatsen van onze prachtige keuken door Michael. . Nog mooier gewoorden dan we dachten .

Joke Thepass

Je wordt vriendelijk en kundig behandeld. Ze nemen de tijd voor je.

Jeroen mellema

Wij hebben onze keuken bij Grando gehaald en zijn meer dan tevreden!leuk geholpen door Cindy die ook goed met ons heeft meegedacht.mooie overzichtelijke showroom en prachtige keukens!

Jolanda Tigchelaar

Super advies!!! Goede ideeën voor een kleine badkamer!

Paul en Margriet Roeling

Prima geholpen door dhr. Strijp. Als ik toch weer ging twijfelen over de kleur van de vloer, tegels en meubel nam hij de tijd en had ie t geduld om het nogmaals een keer te bekijken.

Wij moesten zelf Grando attenderen op hun afspraken. Waarschijnlijk kwam dit doordat dhr. Strijp door ziekte uitgevallen was. Zijn collega's hebben dit niet goed opgepakt.

De service en...

De service en garantie moet nog blijken. Er is een douchewand van het verkeerde materiaal geleverd. Deze is opnieuw besteld en moet nog geleverd en geplaatst worden.

M.J Oudshoorn

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Hoogvliet waar we erg tevreden mee zijn. Al bij het uitzoeken van de keuken werden wij vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen en werd er mee... Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Hoogvliet waar we erg tevreden mee zijn. Al bij het uitzoeken van de keuken werden wij vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen en werd er mee gedacht met de opstelling en indeling van de keuken.