Prima geholpen, afspraken zijn nagekomen en het resultaat is naar tevredenheid.
x
We hebben een hele mooie keuken staan, alleen in het afhandelen van het foutief bestelde werkblad zijn wij zeer teleurgesteld in Grando. De goede naam die ze hebben heeft zich voor ons niet echt...We hebben een hele mooie keuken staan, alleen in het afhandelen van het foutief bestelde werkblad zijn wij zeer teleurgesteld in Grando. De goede naam die ze hebben heeft zich voor ons niet echt waargemaakt. Verder kwalitatief mooi en degelijk materiaal.
Heel tevreden over Grando en medewerkers. Ik ben een paar keer terug geweest en werd steeds vriendelijk en geduldig te woord gestaan.
A.Baas
Onze ervaring is goed. goed advies en een prima istallatie
Johansson
Tevreden
J.A. Houter
We hebben een nieuwe keuken uitgezocht met verkoper Henk. Dit hebben we als heel prettig ervaren. Veel goede tips gehad en de keuken is een plaatje geworden. We zijn er heel blij mee. De klacht over...We hebben een nieuwe keuken uitgezocht met verkoper Henk. Dit hebben we als heel prettig ervaren. Veel goede tips gehad en de keuken is een plaatje geworden. We zijn er heel blij mee. De klacht over het lawaai van de koelkast is ook serieus behandeld, de oude is in tussen vervangen. Deze maakt minder geluid, hetzelfde geluid maar minder hard.
Dick Zwarthoed
Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces van het uitwerken tot de levering en de nazorg.
P. de Boer
In 2013 een nieuwe keuken gekocht en deze is naar tevredenheid geplaatst. Nu in 2016 onze badkamer laten vernieuwen, prachtig geworden, wel moest de spiegel tot 3 x toe opnieuw vervangen...In 2013 een nieuwe keuken gekocht en deze is naar tevredenheid geplaatst. Nu in 2016 onze badkamer laten vernieuwen, prachtig geworden, wel moest de spiegel tot 3 x toe opnieuw vervangen worden omdat deze tijdens het ophangen beschadigd raakte.